Salı, Ocak 28, 2014

Güngören Stadı inşaatı devam ediyor

Güngören İlçesinde resmi maçların tek iki stattan birisi olan 12 amatör takıma hizmet veren Güngören Stadının yenilenme inşaatı devam ediyor.



Yapımı İl Özel İdare tarafından üstlenilen tesise, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman da destek oluyor. Seç Yapı Enerji San. Tic. Şirketi tarafından yapılan ve yeni sezona yetişmesi beklenen stat, inşaatı sona erdiğinde İstanbul'daki en iyi tesislerden birisi olacak. Büyük bir alanda inşa edilen Güngören Stadında yüzme havuzu, spor salonu ve hizmet binaları da yer alacak. Güngören'deki Amatör Kulüpler stadın yenilenmesi sebebiyle maçlarını ilçe dışında oynasa da genel kanı yeni sezonda Güngören'in sporun merkezi olacağı şeklinde algılanıyor.


Yerel Futbol Sitesine konu ile ilgili bir açıklama yapan Güngören Spor Kulübü Başkanı Erol Pehlivan, "stadın yapımında emeği geçen ve desteklerini esirgemenlere teşekkür ederiz." dedi.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

oscarmelih dedi ki...

hayırlı ogurlu olsun darısı bızım başımıza sultangazi esentepe sultangazi semte hıc bır kulübün statı olmaması dusundurucu bıızm beledıye cok gerıde kalıyor :)

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...