Cuma, Ocak 31, 2014

Küçükköyspor Teknik kadrosuna takviye

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubunda mücadele eden Küçükköyspor’da Teknik heyete takviye yapıldı.



Dün toplanan yeşil-siyahlı Yönetim, bu sezon Arnavutköyspor’da görev yapan ve geçmiş yıllarda Küçükköyspor’da yaptığı başarılı çalışmalar ile bilinen ve camiada çok sevilen Mustafa Kıvanç’ı A takımda göreve getirdi. Pazar günü Feriköy ile karşılaşacak olan Küçükköyspor’da alınan bu kararın Teknik Direktör Ergün Gelen’in istediği ile gerçekleştiği öğrenildi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

6 yorum:

Cem dedi ki...

Ergün hoca yla olmayacağını küçükköy Yönetimi'de anladı zaten ferikoy macından sonra Ergün gelen gider

Recep Aykutalp dedi ki...

gelen gider kıvançla bir hoca gönderme klasiği

akd dedi ki...

Hocam, herkes yanlış anladı bu olay. Küçükköy'de Ergün Gelen Hoca görevine devam ediyor. Mustafa Hoca da, Ergün Hoca'ya yardım için Kulüp tarafından görevlendirildi. BU talep tamamen Ergün Hocadan geldi. Küçükköyspor şimdi daha güçlü bana göre.

Cem dedi ki...

Akd tamam Ergün hoca yı seversin ve korursun ama onun yeteneği bu gecen sene cok kötü takımların olduğu gruptan bizi averajla 2.zor yaptı

emre dedi ki...

siz kimsiniz cem. hoca tek başına ne yapabilir elinde sihirli değnek yok ya futboldan anlamadıgn belli tam destek KÜÇÜKKÖY taraftarından imparatora kesin yaran var ergun hoca ile ilgili salllıosun burdan

akd dedi ki...

Ergün Hocayı severim ama koruyacak gücüm yok. Ergün Hocanın da kimsenin korunmasına ihtiyacı yok. Bunu sen de biliyorsun. Korursa da Kulübü zaten korur. Ben sadece dürüst bir Hocaya eksik bilgilerle yüklenilmesine sitem ediyorum. Ama seni de seviyorum, bunu sen de biliyorsun. Yarınki maçta olacağım Allah nasip ederse. Her iki takıma da başarılar diliyorum.

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.