Salı, Ocak 28, 2014

Ve resmi açıklama: İkinciler de Süper'de!

İstanbul 1. Amatör Lig'de gruplarını ikinci olarak bitiren 16 takım kendi aralarında baraj maçı oynamadan doğrudan Süper Amatör Lig'e yükselecek. Bu kararla 8 takım yerine 16 takım Süper Amatöre yükseldi.



İASKF ve TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez'le TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu bugün İstinye'de grup ikincilerinin yöneticileriyle toplantı yaptı. Ali Düşmez müjdeli haberi kulüp yetkililerine iletti. Karar salonda alkışlarla karşılandı. Kulüpler, Düşmez ve Ekşioğlu'nun nezdinden İASKF ve TFF İstanbul İl Başkanlığı'na teşekkürlerini sundular.


Böylelikle şu ekipler de Süper Amatör Lig'e yükseldiler:
Selimpaşaspor
Alibeyspor
İTÜ
Topkapıspor
Güneşlispor
Kulaksız Okspor
Kartaltepespor
PTT
Tepebağ Kültürspor
Öz Trabzonlular SK
Kocamustafapaşaspor
Yıldırım Bosnaspor
Dudulluspor
Ortaçeşmespor
Gülsuyuspor
Kurtköyspor


Yerel Futbol Sitesi olarak tüm kulüplerimize hayırlısı olmasını temenni ediyoruz.


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT


[gallery link="file" ids="107870,107869,107868,107867,107859,107864,107865,107866,107858,107856,107855"]

20 yorum:

Taraftar dedi ki...

adamsın Yemen başkan

J C dedi ki...

SAMPIYON YILDIRIMIM NE ISTERSEN ISTE BENDEN

OFLU dedi ki...

Açıkcası ben bu karara 1. olan bir takım olarak sevindim herkesin 2. bir şansı olmalı bizde 2. olabilirdik.

En çokta Zeytinburnu ilçesinin Süper amatöre Selvispor Damlaspor Irmakspor Batıtrakyaspor dan sonra Yıldızspor Öztrabzonlular ve Tepebağda eklemesine çok sevindim.

Bir zetinburnu çocuğu olarak Z.burnu ilçesinden seneye bal ligine bir takım inşallah çıkarır diyorum. Ve tabi ki Çankırı Marufsporda umarım seneye de bir üst lige çıkar. Bu karar hayırlı olsun. Çünkü gerçekten para harcayıpta 2. olan takımlar var.

koray dedi ki...

benim burada kızdığım tek konu şudur arkadaş yemen başkan çok değil 1.5 hafta önce hayır kerdeşim kesinlikle play of oynanacaak diyor guruplarında 2. olan takımların futbolcularıda ara transferde belkide anlaşabilecekleri klasman gurbundan herhangi bi takıma transferini gerçekleştiremiyor bekliyor ne zaman açıklama yapılacak diye daha sonra sitede 2. olanların maçları hafta sonu kesin oynanacak diye bir duyuru hafta sonuna gelmeden bi duyuru daha bu hafta ertelendi daha sonraki hafta oynanacak deniyor son yapılan açıklamada ayın 28 inde klasman gurubu fikstüründe 2. olan takım yöneticileride hazır bulunsun deniyor ben şimdi soruyorum size siz ne yapmaya çalışıyorsununz bu kadar zormu arkadaş 2. ler çıkacak demek sen önce hayır kesinlikle play of oynanacak diyorsun daha sonra insanları çocuk gibi oyalayıp hada 2. ler sizde çıktınız diye yayınlıyorsun olmuyor futbol federasyonu olmuyor...

akd dedi ki...

Adam gibi yorum yapacaksan yap. Rumuzunun ne anlama geldiğini biliyorum. Terbiyesizlik yapma

SEDAT dedi ki...

iyi ..... yediniz bence süper amatörün süperinide kaldırın zaten yalandan adı kaldı süper amatörden çok 1.amatör kalitesine düştü

bir bilen dedi ki...

tff istanbul il temsilciliğimi,yemen beyin kafasına göre il temsilciliğimi bence artık yok lig zamanlamasıymış,yok statüymüş vs.açıklama yapmayın komedi filmi gibisiniz.

Emek dedi ki...

Gerekende buydu zaten emek var sonuçta ortada hersene 2. alınıyorsa ona göre takım cıkıcaklardı

hasan dedi ki...

güneşli sporun hakkı yenilmişti zaten ama sonuç olarak olması gereken yerde hayırlı olsun başarılar şimdiden #güneşlispor

1960 Gençlik dedi ki...

ne anlama geliyor ben yildirimliyim bilmiyom ?

felix dedi ki...

adam padişah ya ulufe dağıtıyor.
herkes "padişahım çok yaşa" desin diye...

Rıfat dedi ki...

Akd ne ayaksınız sız olay oldumu nacımızda sadece sankı yıldırımbosna taraftarı yapmıs gıbı gosterıyorsunuz olayları karsı takımdan kımse bahsetmıyor.Adam demıs ne ıstersen ıste ne var bundan bunun neresı terbıyesızlık

yasko dedi ki...

Askf seçimleri yaklaştı ya sayın Ali Düşmezin oy planlarıdır başka bişey değil.

sariyer in sesi dedi ki...

Konusuosunuzda bos konusuosnz kardesim super amator de diceksinki 100000 butcen yoksa girmiosn kardesim

akd dedi ki...

Rumuzunu okudun o yorumndaki kişinin? O kullandığı kelimenin Boşnakça ne anlama geldiğini sen bilmiyor musun? O neden sustu çünkü yaptığı rezilliğin farkında. Sonra çıkıyorsun akd ne ayaksınız... Esas bunlar ne ayak sen bana bunları anlat, hikayeden sallama

goal king dedi ki...

Mesela yıldırım bosna çok para harcadı marufu zeytini iki mactada paramparça etti..yıldırım çıktı die çok üzüldün oflu

Rifko dedi ki...

Ne yanı ruhumuz yazmıs ne var bundan bosnakca ne anlamaına gelıyor solede bılelım bızde bosnagız.Bosnak oldugumuz ıcın sevılmıyoruz belkı saygı duyun her yoruma efendım..

Efkan dedi ki...

Arkadaşımızın rumuzu boşnakça bir küfürmüş (ki yorumcu arkadaş sonra bu rumuzu değiştirdi). bunu bize çok güvendiğimiz bir boşnak arkadaşımız iletti. Ali Kemal Bey de buna sitem etti yoksa arkadaşımızın yaptığı yoruma bir lafımız yok. Yıldırım Bosna da her zaman Yerel Futbol olarak bizim iyi ilişkiler içinde olduğumuz bir camiadır. Terfinizi tebrik eder, başarılarınızın devamını dileriz. Efkan Bucak.

hüseyin dedi ki...

Süper amatöre katılan tüm takımları da küme düşürmeyin. Bal Ligi , Sal ligi , 1 Amatör oluşturun. 2. Amatörü yok edin. U-19 ları birleştirin. Alt yapı maçlarını Mayıs ayından itibaren başlatın çocukları okullarından etmeyin.

OFLU dedi ki...

Para harcadınsa eğer burada reklam yapma git hesabını teknik kadrona oyuncu grubuna sor neden böyle oldu diye !! Doğruyu söylemek gerekirse Zeytinburnuspor'un 2. olmasını isterdim. Kendi semtim olduğu için. Ayrıca Çankırı Marufsporla ilk maç 0-0 ikinci maç ise 2-1 hatırlatırım. Ve sonuç itibari ile 4 puan fark yaparak Şampiyon omuş Çankırı Maruf spor camiasını tebrik etmelisin. 2. oldunuz için sizi tebrik ederim.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.