Pazartesi, Ocak 27, 2014

Sancaktepe Belediyespor attı, Kocaelispor yakaladı

Coca-Cola Gelişim U19 ligi Marmara grubunda, 7’nci sıradaki Sancaktepe Belediyespor ile takipçisi Kocaelispor'un mücadelesi Sarıgazi Stadında nefesleri kesti.



Sancaktepe Belediyespor ilk yarısını 2-0 önde kapadığı mücadelenin ikinci yarısında kalesinde 2 gol görerek mücadeleden 1 puanla ayrıldı.


 


Tayfun Hakyemez, Mustafa Doğukan İpek ve Yakup Akbaşoğlu'nun yönettiği mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi Sancaktepe Belediyespor ilk dakikalarda oyunu Kocaelispor yarı alanına yığıp gol aramaya başladı, sağlı sollu ataklarla rakibini bunaltan Kırmızı Beyazlılar 12.dakikada öne geçti. Kornerden gelen topa iyi yükselip kafa ile ağlara yollayan İbrahim takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.


 


Ataklarını kesmeyen Sancaktepe Belediyespor'da 15.dakikada Nazım'ın şutu direkten oyun alanına tekrar döndü. 24.dakikada Belediyespor farkı arttırdı, Mustafa zor pozisyonda attığı gol ile skoru 2-0 yaptı. İlk yarının sonlarına doğru Ahmet ve Ömer ile pozisyon bulan Kocaelispor'a Belediyespor kalecisi Sefa gol izni vermedi. İlk yarı ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğü ile geçildi.


 


İkinci yarıya sahada bambaşka bir Kocaelispor vardı, kaybedecek bir şeyi olmayan Yeşil Siyahlılar 50.dakikada farkı bire indirdi. Seyfettin'in vuruşunda direkten dönen topa fırsatçılığını gösteren Alpaslan kafa ile topu ağlara yolladı 2-1.


 


Golden sonra da rakibinin üzerine giden Kocaelispor'un beraberliği yakalaması fazla uzun sürmedi, 65.dakikada Ömer attığı gol ile takımına beraberliği sağladı 2-2. Beraberlik golünden sonra iki takımında galibiyeti istemesi zaman, zaman gerginliğe sebep olsa da, mücadelenin başarılı Hakemi Tayfun Hakyemez, kartlarını yerinde çıkararak ortamı sakinleştirmeyi bildi.


 


80.dakikada Sancaktepe Belediyespor penaltı atışı kazandı, topun başına geçen İbrahim'in vuruşunda kaleci Kadir gole izin vermedi dönen topu tamamlayan Nazım'ın vuruşunda top az farkla auta çıktı. 7 dakika uzatmanın oynandığı sürede de gol olmayanca mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi.


HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr


[gallery link="file" columns="4" ids="107466,107467,107468,107469,107470,107471"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...