Perşembe, Ocak 30, 2014

Ekşioğlu'ndan İdealtepe açıklaması

İdealtepespor Kulübü'nün açıklamaları üzerine ulaştığımız TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, beyanatlarına açıklık getirdi.



Ekşioğlu açıklamasında, "Açıklamamda 'Adam sanıp da yanımıza aldıklarımız' diye kastettiğim kesinlikle Ali Tanrıyaşükür değildir. Orada kimi kastettiğimi Ali Ağabey daha iyi biliyor" dedi.


İdealtepespor'un açıklamasını çok talihsiz bulduğunu belirten Ekşioğlu, "Şunu üstüne basa basa söylüyorum. Ben 'Eğer Ali Tanrıyaşükür dosya takibi yapmışsa ayıp etmiş, etik değil dedim. Eğer takip yapmamışsa sorun değil zaten. Eğer alınganlık yapacaklarsa kendi sorunları. İdealtepespor-Acıbadem Üsküdar maçına gelince... Evrak benim önüme gelir gelmez gereğini yaptım. Gecikme söz konusu değil. Cuma günü evrak önüme geldi, imzaladım. Cezalı oyuncu oynatan Acıbadem Üsküdar hükmen yenik sayıldı, ligden düştü. İdealtepespor yöneticilerine de şunu söylemek istiyorum. Geçmişte İdealtepespor'a nasıl sahip çıktığımı gitsinler Ali Tanrıyaşükür'e sorsunlar. İdealtepespor'a nasıl sahip çıktığımı en iyi Ali Tanrıyaşükür bilir" diye konuştu.


HABER: EFKAN BUCAK

3 yorum:

emre dedi ki...

Nankörlük bu olsa gerek
İki senedir ligi katılım paraniza,geçen sezon yaptığınız transferlere kadar yatıran Yemen Ekşioğlu tu kaka oldu şimdi değilmi
Bu arada İdealtepe spor kulübünün itiraz dilekçesini neden Ayhan Yarkın yaziyorda kulubunuzden biri yazmıyor?Bu dilekçeyi kendisine yazdıran Ali Tanriyasukur değil de İdealtepe kulübü genel kaptanimidir.???

İdealtepe dedi ki...

Nankörlük yapan belli bu kadar zamandır karşılıksız , beklentisiz yanında duran Ali beye dediklerinden sonra nankörlük nasıl bisey anladık.. Patron kendi açıklamasında niye demedi de böyle yorum yazdırıyor madem böyle birsey var Yemen bey açık açık söylesin yoksa siz nerden uyduruyorsunuz ?

İdealtepelii dedi ki...

Bu zamana kadar itibari ve iyi geliri olan bir İdealtepe takımının kimsenin para vermesine ihtiyacı yoktur İdealtepe parasını kaybetmiş olabilir ama itibari sapasaglam durmaktadır eğer yemn bey onu ben yaptım bunu ben yaptım diyorsa yanındakilere ne yapmış onlarında söylesin yazıyı yazan Ayhan kim siz kimsiniz madem öyle açık açık yazın herkes bilsin korkcak ne var hırsızın ne yaptığiyla kimse ilgilenmiyor herkes polisin niye onu yakaladığını dert edinmiş .. Yemen bey ahpabi diye Acıbadem'i kayirip cezalı oyuncu oynatdigini saklicakmiydi ? İdealtepe bunu bilmeseydi o vebali nasıl tasicaklardi ? Yemen bey i̇dealtepeye destek olduğunu söylüyor cezalı oyunu oynatmasına , usulsüzlük yapmasına müsaademi etmiş ?

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...