Perşembe, Ocak 30, 2014

Bayrampaşa kulüpleri 'Aydemir' dedi

Başkan Ali Kahraman’ın Belediye Başkan aday adayı olması nedeniyle Bayrampaşa Kulüpler Birliği'nde yapılan seçimde yeni başkanlığa Mustafa Aydemir seçildi.



Bayrampaşa Teknik Spor Kulübü Başkanlığını yapan Mustafa Aydemir, geçtiğimiz hafta ilçede bulunan 16 kulübün oybirliğiyle Bayrampaşa Kulüpler Birliği Başkanlığına seçildi.


Mustafa Aydemir, eski başkan Ali Kahraman'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, "Ali başkan görevi bıraksa da her zaman bizimle birlikte ve hep yanımızda. Kulüpler Birliği seçimine Bayrampaşa'daki 16 kulüp de katıldı. Hepsi de oybirliğiyle beni bu göreve layık gördüler. Tüm kulüplerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Amacımız el birliği içinde Bayrampaşa Kulüpler Birliği'ni çok daha iyi yerlere getirerek ilçemizdeki 16 takıma yardımcı olmak" diye konuştu.


'Aydıner'in desteğiyle ilk kez yerimiz olacak'
Göreve gelir gelmez çalışmalara başladıklarını belirten Aydemir, Bayrampaşa Kulüpler Birliği'nin bir yere kavuşmasının öncelikli hedefleri olduğunu söyledi. Bugüne kadar toplantılarını Bayrampaşaspor Kulübü binasında kendilerine ayrılan bir toplantı salonunda yaptıklarını belirten Başkan Aydemir, "Şimdiye kadar hiç kendimize ait bir yerimiz olmadı. Ancak bundan sonra olacak gibi. Yeni dönemde ilk başlangıç olarak Bayrampaşa Kulüpler Birliği diye tabela yaptıracağım. Bayrampaşa Belediyesi'nde spordan sorumlu belediye başkan yardımcısı İsmail Gemici ile görüştük. Bayrampaşa Belediye Stadı'nın olduğu binada Koordinasyon Merkezi olan, ancak kullanılmayan bölümün boşaltılacağını ve belediye başkanımız Atila Aydıner ile görüşerek bize tahsis edilmesini isteyeceğini söyledi. Böylece ilk kez kendimize ait yerimiz olacak. Gerek diğer kulüp başkanları gerekse maçları yönetmek için gelen hakemleri burada misafir ederek Bayrampaşa halkının misafirperliğini daha yakından göstereceğiz Allah'ın izniyle.Her zaman Bayrampaşa Kulüplerinin yanında olan Atila Aydıner'in desteğiyle bir yerimiz olacak inşallah" dedi.


Kulüpler birliği olarak yapmak istedikleri çok şeyin olduğunu belirten Aydemir, "Önce hedefimiz Bayrampaşa'daki kulüplerde birlik ve beraberlik sağlamak. Sorunları hep birlikte halletmek. Biz ilk kurulan birliklerden biriyiz ama biz örnek olmak gerekirken, şimdi başka birlikleri örnek alacağız" dedi. Birlik olarak aktif çalışmalar içinde olmak istediklerini belirten Başkan Aydemir, "Mesela 19 Mayıs'ta çocuk ve gençlere yönelik, spora teşvik amaçlı ve kulüpleri ayakta tutmak için turnuva ya da spor şenlikleri düzenleyebiliriz. Sportif faaliyetlerde ve diğer kurumlarla daha iyi ilişkiler içinde olmalıyız. Kulüplere nakdi yardım verilmesi için ne gibi hizmet verebiliriz ona bakmalıyız. Bir görevli tutup tüm takımların federasyon ve lisans işlemlerini halledebiliriz. Kulüpler Birliği'ne gelir getirecek çözümler üretmeliyiz. Amacımız Bayrampaşa'da durumu iyi olmayan kulüpleri ayakta tutmak. İnşallah bunları gerçekleştirebiliriz. Amatör spor Kulüpleri Federasyonu'nda Bayrampaşa'dan daha etkin bir yönetici yer alsın isteriz" şeklinde konuştu.


Yereş Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...