Çarşamba, Ocak 29, 2014

Esnafspor'da görev dağılımı yapıldı

Süper Amatör Lig'e yükselen Yeşilova Esnafspor'da geçen hafta yeniden başkanlığa seçilen Ahmet Ulaş yönetimiyle birlikte bir araya gelerek ilk toplantısında görev dağılımını gerçekleştirdi.



Önümüzdeki Futbol Sezonunda Süper Amatör Lig'de mücadele verecek olan Yeşilova Esnafspor Sezon öncesi yaptığı olağan üstü genel kurul seçimine gitti. Seçimde başka bir aday olmadığından dolayı, 3 yıldan bu yana kulüp başkanlığını yapan Ahmet Ulaş tekrar güven tazeledi.

Yeşilova Esnafspor'un yeniden başkanlığına seçilen Ahmet Ulaş yönetimiyle birlikte bir araya gelerek ilk toplantısında görev dağılımını gerçekleştirdi. Buna göre yeni yönetim şöyle;
00esnaf1
Başkan: Ahmet Ulaş
Başkan Vekili: Salih Yetik
Başkan Yardımcısı: Cemal Kenar
Başkan Yardımcısı: Cengiz Genç
Genel Kaptan: Fettah Plakay
Genel Sekreter: Niyazi Baltacı
Sayman: Hüseyin Balaban


'Daha güçlü bir kadro kuracağız'
Görev dağılımı gerçekleştirildikten sonra kısa konuşma yapan Başkan Ahmet Ulaş "Önümüzde sezon daha güçlü bir takım kurmak amacı ile olağanüstü kongreye gittik. Başka aday olmadığından dolayı tekrar güven tazeleyerek yönetimdeki arkadaşlarla beraber üyelerimiz tarafından göreve getirildik. Yeni sezonda Süper Amatör Lig'de mücadele edeceğiz. İlk toplantımızda bu önümüzdeki sezonla ilgili bir yol çizdik. Çok zorlu bir yola girdiğimizin bilincindeyiz. Herkesin bu konuda her türlü yardımlarını bekliyoruz. İlk olarak görev dağılımımızı gerçekleştirdik. Yönetimde bulunanların öz güveni ile görevlerini yerine getireceklerine inanıyorum. Bundan sonraki yolumuz da teknik heyet bulup, futbolcularla anlaşmaya gidip sezona güzel bir şekilde başlamak istiyoruz" dedi.


'Şampiyonluğu kutlayacağız'
Ulaş, "Cuma akşamı futbolcularımız ve teknik ekip yöneticilerle birlikte Avcılar'da şampiyonluk yemeği tertipledik. Yoğun ve zor geçen bir sezonu şampiyonlukla kapatarak doyasıya eğlenmeleri hakları olduğuna inanarak şampiyonluk kutlaması yapacağız" diye konuştu.


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

Taksimspor'un 'yıldız'ı parlıyor

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta lider Taksimspor sahasında grubun iddialı ekiplerinden Kemerburgazspor'u 2-1 mağlup etti.