Çarşamba, Ocak 29, 2014

İdealtepespor'dan Ekşioğlu'na tepki

İdealtepespor Kulübü, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu'nun genel sekreterleri Ali Tanrıyaşükür ve Acıbadem Üsküdarspor'a yaptıkları itirazla ilgili açıklamalarına sert tepki gösterdi.



İdealtepespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Şahin Gürz, kendilerine cevap hakkı doğduğunu belirterek, yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Ligin son haftasında İdealtepespor-Acıbadem Üsküdar maçı oynandıktan sonra rakibimizin cezalı oyuncu oynattıklarını öğrendik. Cumartesi maç oynandı, pazartesi ben federasyona gittim. Dilekçeyi bizzat genel sekreter Yıldırım Bey'e verdim. Yine bizzat gerekli parayı bankaya yatırdım. Tüm bunlar olurken, aynı zamanda İASKF Genel Sekreteri de olan kulübümüz genel sekreteri Ali Tanrıyaşükür hiçbir şekilde sürecin içinde yer almamıştır. Sanılanın aksine Sayın Tanrıyaşükür'ün İASKF'de olması bize yarar getirmemekte. Oysa Sayın Yemen Ekşioğlu yaptığı açıklamalarda Ali Bey'in itibarını zedelemektedir. Bu durumu kınıyoruz. Üstelik kendisinin Acıbadem Üsküdarspor'a yakınlığı da bilinmekteyken bu açıklamalarını manidar buluyoruz."


'Lütfen açıklasın'
Ekşioğlu'nun açıklamalarına tepki gösteren Gürz, "Biz yalnızca hakkımızı olanı istedik. Destek veya torpil istemedik. Rakibimiz cezalı oyuncu oynatmış. Bir usulsüzlük var. Tüm bunlar olurken Yemen Bey 'Adam sanıp yanımıza aldık' diye açıklama yapıyor, diğer yandan Ali Tanrıyaşükür'e 'Etik davranmadı' diyor. Lütfen açıklama yapsın ne demek istiyor. Bu beyanatlarıyla Ali Tanrıyaşükür adı altında İdealtepespor'u zan altında bırakmaktadır. Ortada bir itibarsızlaştırma durumu var" diye konuştu.
"İdealtepespor hep başarıları ve faaliyetleriyle anıldı ve bundan sonra da böyle anılmaya devam edecektir" diyen Gürz, "Biz iki camiayı birbirine kırıdracak bir duruma sokmak istemiyoruz. Yalnızca hakkımızı arıyoruz" ifadelerini kullandı.


HABER: EFKAN BUCAK

6 yorum:

murat dedi ki...

acıbadem üsküdar kulubü cezanınn açıklanmasını 2 hafta bekledi rakibin yediği kart 1 maçlık dı o yüzden oynatıldı ve federasyondan onay alındı ama yılların kulubu yaa idealtepe asıl şikeci torpil isteyen sizsiniz hainler

Ali Kemal Demir dedi ki...

Yemen Bey'in ‘Adam sanıp yanımıza aldık’ dediği kişi Ali Tanrıyaşükür değil.

Efkan dedi ki...

Yemen Bey bu konuda önemli açıklamalar yaptı. En kısa zamanda yayına vereceğiz

tansel22 dedi ki...

Yemen Ekşioğlu'nu da herkes tanır,Ali Tanriyasukur' ude tanır.İki isim arasında önemli farklılıklar vardır.Bunlar
- Yemen bey açık sozludur,Ali bey içten pazarliklidir.
- Yemen bey herkese gider yapar aklında ne varsa onu söyler,Ali bey üç düşünür bir konuşur.
- Yemen bey çıkarları için değil amatör futbolu sevdiği için çalışır,Ali Tanriyasukur çıkarları için çalışır.
İki isimde herkes iyi tanır...

Bulutt1 dedi ki...

Sen kimsin tansel 22 ? Adını soy adını dürüstce yaz madem bu kadar belırgın yorumlar yazıyosan ?? Bu kadar eminsen insanları itham etttiğin şeylerden cok durustsunya kımsın nesin söyle insanlarda bilsin sen nasıl birisinde bu ıkı ınsanı bu kadar emin tanır ve yorumlayabılırsın ?? Ben ve benim gibi herkes bunu merak ediyor... Ayrıca o içten pazarlıklı va sacma sapan seylerle itham ettiğin ALİ TANRIYAŞÜKÜR. Gercekten yazdıgın ve soylediğin gibi olsaydı onuruyla yıllarca basarılı bir şekilde o mevkiisinde olmaDI bence herkes haddini bilerek konusup yorum yazsın.. Sınırları aşmadan !!!! Ayrıca helal olsun sana ŞAHİN BAŞKAN ağzına yüreğine sağlık...

Bulut1 dedi ki...

helal olsun sana ŞAHİN BAŞKAN ağzına yüreğine sağlık...

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...