Pazartesi, Ocak 06, 2014

Süper Örnektepespor, şampiyonluğu garantiledi

Genç Teknik Direktör Selçuk İmamoğlu’nun öğrencileri Eroğluspor’u 2-1 mağlup ederek Örnektepespor’u şampiyonluğa taşıdılar.



IMG-20140105-WA0004
İstanbul 1.Amatör Lig 7.Grupta sezon öncesi kimsenin favori olarak görmediği ancak 4 sezonda inanılmaz bir çıkış yakalayan Kağıthane temsilcisi Örnektespor, ligin bitimine 1 kalmasına rağmen şampiyonluğa ulaşarak semtini sevince boğdu.


IMG-20140105-WA0001 
Ramazan’ın golleri şampiyonluğu getirdi
Zeytinburnu Belediyesi Hasan Doğan Stadında oynanan ve Gökhan Gürel, Ömer Faruk Hallaç, Rahim Sarıdede Hakem triosunun yönettiği maçta, Eroğluspor’u ilk devresi 1-1 sona eren maçta Ramazan’ın golleriyle mağlup eden mavi-beyazlılar Süper Amatör Lige ‘merhaba’ dediler.


IMG-20140105-WA0005 
Son maçta şenlik var
Ligin son maçında taraftarı ile tur atacak olan Örnektepespor bu maça şimdiden hazırlanmaya başladı. Kağıthane ilçe protokolünün de davet edileceği bu maçta Süper Amatör Lig’in yeni takımı Stadı karnaval havasına dönüştürmeyi planlıyor.


IMG_7209 
İmamoğlu: Hiçbir zaman pes etmediler
Örnektepe’de öğretmenlik yapan ve 4 sezon önce Kulüp Yönetimine “gençlerinize güvenin, bu çocuklar sizin de desteği ile her şeyi başarır” diyen ve aynı kadroya çok az takviyelerle Örnektepespor’u Süper Amatör Lige taşıyan Selçuk İmamoğlu’nun payı da şampiyonlukta çok büyük. “Biz sadece görevimizi yaptık, daha yapacak çok işimiz var” diyen İmamoğlu Sitemize şunları söyledi: Bizim takım geçtiğimiz yıllarda son dakikada yediği gol yüzünden 1.Amatör Lige çıkamamıştı. İnandılar, onlara güven aşıladık ve bir sonraki sezon namağlup şampiyon oldular. Geçen sezon Süper Amatör Ligi son maçta kaçırdılar ve yine pes etmediler ve çok çalışmanın karşılığını bu sezon şampiyonluk sevincini yaşayarak hak ettiler.


IMG_7204 
“Emeği geçenlere teşekkür ederim”
Ben, 6 yıldır Örnektepespor’da Antrenörlük yapıyorum. İlk 2 yıl alt yapı takımlarını çalıştırdım. Sonra Başkanımız ve Yöneticilerimiz bizden A takımın başına geçmemizi istediler. 4 sezondur hep daha iyisini yapmak için çalışıyoruz ve güzel başarılar imza attık. Bu başarıda emeği geçen başta Kulüp Başkanımız Bekir Tarı olmak üzere, Yönetimimize, taraftarımıza ve her şeyin en mükemmelini hak eden sporcularıma teşekkür ediyorum. Gelecek sezon Süper Amatör Ligde elimizden gelenin yine en iyisini yapmaya çalışacağız.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery link="file" columns="1" ids="103812"]

1 yorum:

hasan dedi ki...

maçı yerinde takip etttim forma numarası 39 olan 2 golün sahibi genç gerçekten ligin çok üstünde bir futbolcu helal olsun

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...