Cuma, Mayıs 03, 2024

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta


Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye Mahmutbey  Stadyumu'nda karşılaştı Maçı ev sahibi ekip 7-2 kazanmasını bildi ve lider olarak play-off oynamaya hak kazandı.

Doğan Nişancı,Tayfun Bayındır,Cansu Güyen  hakem triosunun yönettiği karşılaşmada Bağcılar Spor'u galibiyete taşıyan goller 8,21,61. dakikalarda Ayşe Soylu,28. dakikada Tina Altun, 39. dakikada İlayda Kızılkaya, 67. dakikada Yasemin Başol, 68. dakikada İlknur Gülep'ten gelirken konuk ekibin gollerini 47. dakikada Döndü Temiz, 90. dakikada Şeyma  Öğünç attı. 

Grubunda yenilgisiz ve lider durumda bulunan Bağcılar Spor bu galibiyetle puanını 36 yükseltti.  Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı  sezonu 16 puanla 5. sırada bitirdi.

Haber: Alper Kaderoğlu

Karşılaşmanın saha komiseri olan sayın Ali Kemal Özkan'a ve Karşılaşmanın gözlemcisi olan sayın Baha Karaçalı'ya yardımlarından dolayı teşekkür ederim.











Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.