Pazartesi, Ocak 27, 2014

Aydoğan: Zor bir maç olacak!

BAL 9.Grup ekiplerinden Sultanbeyli Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Aydoğan, Kuştepespor ile zor bir maç oynayacaklarını ancak sahadan üç puanla ayrılan tarafın kendileri olmak istediğini söyledi.



IMG_9727 
Kuştepespor ile yarın oynanacak karşılaşma öncesinde son çalışmasını Cumartesi günü kendi tesislerinde yapan Sultanbeyli Belediyespor maç saatini beklemeye başladı. 1.5 saat süren antrenmanda Aydoğan futbolcularına ısınma koşuları ve 5’2 top kapma çalışmasının ardından orta ve şut çalışması yaptırdı.


“Kuştepespor oldukça iyi bir takım”
Antrenman sonunda sorularımızı cevaplayan başarılı Teknik adam rakiplerinin herkese karşı maçı kazanabilecek bir futbol oynadığını belirterek, "Kuştepespor hakikaten takım oyununu çok oynayan, takım oyununu çok iyi yakalamış bir rakip. Rakibimiz oldukça iyi bir takım. Onlara saygı duyuyoruz. Disiplinli, organize olan, hırslı bir takıma karşı oynayacağız. Zor bir maç olacak. Bizde hafta içinde bütün çalışmalarımızı bu maçı kazanmak üzerine yaptık. Taraftar desteğimizi her zaman olduğu gibi yanımızda görüp üç puanla ayrılan taraf biz olmak istiyoruz." dedi.


IMG_9731 
“Camiamız 3.Ligi hak ediyor”
Kuştepespor’un kendilerine en yakın rakip olduğunun altını çizen Aydoğan, “3.Lige çıkmak istiyoruz. Camiamız bunu her şeyiyle hak ediyor. Allah bizi mahcup etmesin” şeklinde konuştu. Sultanbeyli Belediyespor’da bu maç öncesinde eksik bulunmuyor.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

suat dedi ki...

Oley Oley HÜSEYİN AYDOĞAN
ADAM GİBİ ADAM HÜSEYİN AYDOĞAN

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.