Salı, Ocak 28, 2014

'Galatasaray’ın yaptığı etik değil'

TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun açıklamalarını yayınlamaya devam ediyoruz. Sayın Ekşioğlu’na ikinci transferleri ve maçlardaki güvenlik durumunu sorduk.



“Benim verdiğim kararlar Türkiye’de emsal oluyor”
İstanbul’da şu ana kadar 12 bin maç oynanmış. Birkaç maçta sorun olmuş. 4 ve 5 maç. Anadolu’da haftada 20 maç oynanıyor 10 tanesinde olay çıkıyor. BAL’da bir grupta şehir takımları telefon ediyor, ortada olay da yok bir hafta önceden diyorlar ki, ‘bu maç oynanırsa sıkıntı olur’. Bizi eleştiriyorlar, sen de eleştirebilirsin. Bak ne güzel geldin tek, tek sayıyorsun. Ben dinlerim, herkesi dinlerim. Sonra da cevaplarım. Cevabım dinlenmezse üzülürüm. Ben insanları dinliyorsam onlar da beni dinleyecekler. Ben İstanbul futbolunu yönetiyorum. Benim verdiğim kararlar Türkiye’de emsal oluyor. Bunu kimse unutmasın. Herkesin gözü İstanbul’da. Yemen Ekşioğlu ne yapmışsa biz de öyle yapalım diyorlar.


“Galatasaray’ın yaptığı etik değil”
Koskoca Siirt ilinin takımı ligden çekiliyor. Neden? Günlük yöneticilerin yüzünden. Sahada oynanan (Kumkapı Sarıçubuk-Şişli Yayla maçını gösteriyor) şu sisteme karşıyım. Benim kararım ama hatalı bir kararmış. Bugün kananat getirdim buna. Bu etik değil. Sadece bu maç değil geçen hafta Bağlarbaşı maçında Sarıyer'in yaptığı, ya da Vardar maçında Nişantaşı'nın yaptığı. Haliç 8 transfer yaptı ama başaramadı. Çamlıca'nın yaptığı... Bunlar benim Kulüplerim ama yanlış. Bir tane paralı bir adam buldular. Bugün 10 milyar masraf yaptı ve 8 transfer yaptı (6’sı transfer, ikisi vize yenileme). Öbür türlü de diyorlar ki transfer hakkı geldiğinde çocuklar ortada kalmasın diyorlar. Galatasaray’ın yaptığı sence etik mi? Bruma ve Yiğit transferi! Zaten hep yukarıdan kötü örnekleri alıyoruz.


“Amatör maçta Polis yan bakıyor”
Maçlara Polis neden gelmiyor? diye sorduğumuz TFF İl Başkanı “Bir maça emniyet istediğin zaman, Polis maça geldiğinde bu arkadaşların kumanyalarını vereceksin. Meyvası, sandiviçi, ayranı vesaire.. Amatör maçta ne verebilirsin Polislere. Amatör maça gelen Polis yan bakıyor kendisini çağırana. Küfür eder gibi bakıyor, adam haklı. Bana elli tane karakol polisi gelecekse, 2 tane Çevik gelsin daha iyi. Karakol Polisinin bana faydası olmuyor sadece şekil duruyor. Çevik öyle mi?


"Lisanslarını vermeyeceğim" 
Gelecek sezondan itibaren tüm takımlara belge imzalatacağım. Takımların statlara vereceği tahribattan dolayı mağdur olan Kulüp hakkını talep edecek. Bu zarar karşılanmazsa lisanslarını vermeyeceğim. Bu sene herkes evrağını imzalayacak öyle lig başlayacak. Ben burada olduğum müddetçe.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

6 yorum:

ömer dedi ki...

sayın yemen ekşioğlu o paralı dediğin takımın hocası ömer varlık semtine takımına sahip çıkmak kötümü maçı seyrettiniz tekme atan kimdi kafa atan kimdi küfür eden kimdi başkanım hala sisteme karşıyım diyorsunuz bu transferler senelerdir vardır şimdi çıkmadı parası olan değil gönlü olan harcar başkanım bu maça on bin az dikkat edin 4900.00 sadece tranfere yattı takıma otele kampa lama akşam hor horda yemek yemem süleymeniyede sahlep içme lalelide hacıbozanda tatlı yeme maçta verilen primler arkasından içkisiz aile ortamıyla kumkapıdaeğlenmek ve ayrıca yapılan transferler görev yaptığım takımlarda sporcularımdı hocam size ve semtimize sahip çıkmaya geldik dediler ne var bunda bir tane semt çuçuğu ve görev yaptığım takımdan yoksa kellemi boğaz köprüsünde sallarım bu sene düşüremeyen abilrim ve rakiplerim bilmezmisiniz ömer varlık önce kolunu yetmezse bacağını oda yetmezse gövdesini sokar bende şike sahtecilik olmaz grupta yapılanları iyi araştırın sizi seven ve sayğı duyan bir kardeşin çok haksızlığa uğradı

cemal dedi ki...

yemen ekşioğlu boş konuşuyor amatör liglerde 3 ayda lig bitiyor 9 ay oyuncu boşta kalıyor kendisi değilmiydi genç oyuncunun oynaması lazım diyen madem öyle grupları 18 takım yap oyuncu fazla maç oynasın baştan savma biran önce okula çocuk gitmiş gitmemiş hafta ortasına maçlar koyarak ligi bitirttiriyor oyuncularda bir alt veya bir üst ligde maçlar oynanıyorsa 9 ay yatmamak için transferler yapılıyor oraya demir attın bırak git artık amatörün yakasından düş birkere o makama oturan kişi traflı olmamalı galatasaray düşmanı bjk li ağbim

fantaa dedi ki...

Galatasaraya tas atmissin tff nin cifte standardindan niye bahsetmiyorsun gecmis donemlerde bjkli bir cok yabanci oyuncunun sozlesmesi dondurulurken brumanin niye dondurulmuyor bundan da bahset havaya konusma

bir bilen dedi ki...

yemen ekşioğlu ,amatör futbola cebinden ciddi paralar harcayan bu işi seven değerli bir futbol adamı ancak,ben yaptım oldu anlayışından vazgeçmelidir.1.amatörde statü gereği sadace birinciler çıkacaktı ne olduda ikincileride alıyorsunuz,istanbulspor maçında dört genci polis olarak tanıtıp maçı başlatmak tff il temsilcisi ünvanlı birine sanırım yakışmıyor

ulus dedi ki...

Vardar maçında Nişantaşı ne yapmış ki? zamanlaması yanlış olan bir transfer dönemi takvimi açıklamışsınız.Kulüplerde sizin belirlediğiniz ölçüde takviye arayışına başlamış.Burada hata federasyonun açık ve net.
Ayrıca gs nin yaptığı bencede etik değil,zorlama yorumlarla Beşiktaş ta şöyle yapmıştı vb.ifadeler bu etik dışı transfer olayını perdelemez.Sonuçta statü açısından yasal gsnin yaptığı orası da doğru.
Herhalükarda yeni,tamamen yeni isimlerle istişareye önem veren daha modern daha eşitlikçi daha disiplinli bir federasyon İstanbul il temsilciliğine ihtiyaç var benim düşüncem böyle.

amatör göz dedi ki...

TFF NİN MHK NİN İŞİNE KARIŞIP KASIMPAŞA-BJK MAÇINDA KURAL HATASI VARDIR DEYİP HAKEM CAMİASINI SATMASI ETİKMİDİR YEMEN BEY.BİR TV KANALINDA GALATASARAYDAN NEFRET ETTİĞİNİ AÇIKLAYAN BİR SPOR ADAMINDAN NE BEKLENİR Kİ.SEÇİMLE GELMEDİĞİNİZ O BAŞKANLIK KOLTUĞUNDA GÜNDEM YARATIYORSUNUZ DÜNYANIN HANGİ ÜLKESİNDE 6+0+4 3. LİGDE 25 YAŞ KURALI VAR BİR ARAŞTIRIN.BAL LİGİNDEKİ STATÜYÜ HİÇ SÖYLEMİYORUM BİLE O TAM BİR KOMEDİ.SİZ VE SİZİN GİBİ ZİHNİYETTEKİ İNSANLAR YÜZÜNDEN ÜLKE FUTBOLU BU HALDE FUTBOLDAN ANLAMAYAN FUTBOLUN İÇİNDEN GELMEYEN ADAMLAR FUTBOLUN PATRONU OLUYOR.SEZON BAŞI STATÜ NEYSE ONU UYGULAYACAĞIM DİYORSUNUZ ONDAN SONRA BEN KULÜPLER İÇİN BURADAYIM DİYE SALLAYIP 2.CİLERİ SÜPERE ÇIKARIYORSUNUZ TABİ TRANSFER ÜCRETLERİ ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR NE KADAR ÇOK TAKIM O KADAR ÇOK PARA DEMEK.DAHA YAZACAK ÇOK ŞEY VARDA SİZİN UMRUNUZ DA OLMADIĞINI İÇİN BOŞUNA KAFA PATLATIP YAZMANIN ANLAMI YOK ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN.BİR DE GALATASARAY LA UĞRAŞMAYIN UĞRAŞANLARIN SONUNU GÖRÜYORSUNUZ BURUNLARI PİSLİKTEN ÇIKMIYOR:)

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.