Cuma, Ocak 31, 2014

Güle güle Erkan Hoca!

Son olarak Avcılar Belediyespor’da görev yapan ve camiası ve futbolcuları tarafından çok sevilmesi, dürüst kişiliği ve çalışkanlığı ile tanınan Erkan Bulut’un Manisa’ya tayini çıktı.



Beden Eğitim Öğretmeni olan ve geçtiğimiz aylarda bir kızı dünyaya gelen 37 yaşındaki Teknik adamın tayini memleketi olan Manisa’ya, Merkez ilçesindeki Gediz İlköğretim Okulu’na çıktı.


 


24 Mart 1977 Manisa Doğumlu olan Bulut, Öğrenimini Manisa Celal Bayar Üniversitesinde Tamamlamıştı. Manisaspor’da futbol da oynayan Bulut, 2002 Senesinden bu yana Antrenörlük ve Beden Öğretmenliği yapmaktaydı. Tayini dolayısıyla Avcılar’a gelen başarılı teknik adam, Avcılar Belediyespor’da hem alt yapıda hem de A takımda görev yapmıştı.


 


“Camiaya ve taraftara teşekkür ederim”
Yerel Futbol Sitesine konuşan Erkan Bulut, “görev yaptığım süre içerisinde bana olan desteklerini esirgemeyen Avcılar Belediyespor Başkan ve Yönetimine, en küçüğünden, en büyüğüne kadar tüm futbolcularıma ve Kulüp çalışanlarına ve en önemlisi beni her zaman bağrına basan ve sürekli olarak destekleyen, gerek maçlarda gerekse müsabaka haricindeki etkinliklerde Kulübün büyüklüğünü her alanda hissettiren Avcılar Belediyespor’un vefalı taraftarına teşekkür ediyorum” dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

HAKAN dedi ki...

erkan hoca basarılarının devamını dılerım avcılar taraftarı seni hic bir zaman unutmayacak tarihimizde ılk defa seninle bal ligine cıktık kalbimizdesin hoscakal erkan hoca avcılar belediyesispor amigo su hakan

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...