Salı, Ocak 28, 2014

Ekşioğlu: Küfür edenin tescilini iptal ederim

TFF İstanbul İl Başkanı, Sitemize oldukça önemli açıklamalar yaptı. SAL Yükselme Grubu maçları ve 1.Amatör Ligdeki itirazlar ve ikincilerin durumu hakkında konuşan Sayın Ekşioğlu’nun açıklamalarını bölümler halinde aktarıyoruz.



Küfür edenin sahasını kapatacağım
Eskiden statlarda edilen küfürlerin süresi 20 saniye-60 saniye vesaireydi, artık öyle statlarda rahat küfür edilemeyecek. Cumartesi günü Trabzon’a gittim Beşiktaş maçı için. Önce bir amatör maç izledim ardından Avni Aker’e geçtim, oradaki küfürleri bir duysanız... Ben bundan sonra İstanbul’da bu işin sıkı takipçisi olacağım. Benim temsilcilerim ve denetçilerime de büyük görevler düşüyor. Bir kişi dahi küfür etse o takımın sahasını kapatacağım. Amatör maçlarda küfrü mecburen önleyeceğim. Küfür etmek isteyen gitsin başka yerde etsin. Ben buna izin vermeyeceğim. Aileleri statları çekmek istiyorum. Bunun için de bundan sonra radikal kararlar alacağım. Küfür yüzünden iptal edilen ve yarım kalan maçlar var. Örnek mi istiyorsunuz, işte Büyükçekmece-Gebze maçı. O maç küfür yüzünden 40 dakika geç başladı. Bu küfürlerden yoruldum, bıktım usandım. Bundan sonra küfür eden kulübün tescilinin iptaline kadar gideceğim. Ne pahasına olursa olsun ben bu Statları küfürden temizleyeceğim.


 


Okul takımlarına izin vermeyeceğim
Bundan sonra okul takımlarına katiyen izin vermeyeceğim. Ancak bir şartla; Ciddi bazı şeyler hariç, kurumsal bir kimliğe sahip olan, tesisi ve diğer imkanları tam olanlara, hazır olanlara sıcak bakıyorum. Okul takımları tamamen Beden Eğitim öğretmenlere ikinci bir ekmek kapısı oluyor. Oradaki öğrencilerin hepsi zaten benim kulüp takımımda. Geçen gün iki tane okul takımı geldi, reddettim. İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez de benim imzalamadığım dosyayı hayatta imzalamıyor. Onun için kesinlikle okul takımlarını tescil etmem. Bir tane görürsen sen beni istifaya davet et.


 


İstanbul ile başlamayacak!
Yok İstanbul Rize, yok İstanbul Artvin, yok İstanbul falan filan… Bundan sonra bu isimlere de katiyen izin vermem. Mahallenin sokağın adını alsın ama takımın adı İstanbul ile başlamasın. Bundan sonra adı İstanbul ile başlayan takım göremeyeceksiniz. Ben buna izin vermeyeceğim.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

14 yorum:

koray dedi ki...

1. amatörde 2. olan takımlarla yorumunu göremedim ben bu konuşmasında

Taraftar dedi ki...

3 hafta oldu artık bir bilgi bi karar çıksa kafalar iyice karıstı 1.amator lig..

ilker tütüncü dedi ki...

Yemen abi beni cok göldürdün buna inanıyorsan sana teşekkür edeceğim.Eğer küfür eden takımın macını seyircisiz oynatacam dersen 2 hafta kimse küfür edemez .cünkü bütün maclar seyircisiz oynanır.He bir de seyircisiz macı sen izlerszen haftaya o macta ful seyircisiz izlenir.okul takımalrı ve istanbul konusunda bende sanan sonuna kadar destek veriyorum.

akd dedi ki...

çıktınız, hayırlı olsun. daha ne diyeyim

Taraftar dedi ki...

Sayın AKD ; Bütün 2.olan takımlar mı çıktı ?

koray dedi ki...

1. amatörde 2. olanlar eğer gerçekten çıktıysa çok sevindim bizler guruplarında shaya mücadelesini yüreğini koyarak bu yeri hakettik hak edilişin karşılığını veren herkese sonsuz teşekkürler yaşasın tepebağ kültür spor

ilker tütüncü dedi ki...

Yeni feder olmak isten takımlara en az 3 sene altyapıda 4 katogoride katılma kaydı istenmeli ondan sonra A takımnın lige katılmasına izin veilmeli. Böylelikle kahave hanelerde kulüp kurulmasının önüne gecilmeli ve ligte oynaıyan her takımın 4 katogoride altyapısının katılma zornunluluğu getirilmeli.en azından cocuklarımızn internet cafelerden ve kötü alışkanlıklardan kurtarmış oluruz.amac kaznmak değil spor yapmak olmalı

Murat unal dedi ki...

Yemen bey kufur edenın tescillinı ıptal edecence sıke yapanı napacan ona serbestmı kendın dıyorsun macta sıke var dıye madem bu kadar yetkın var sıkedede kullan yetkını de gorelım

Murat unal dedi ki...

Sayın ılker tutuncu sen bu ıslere karışma koskoca Alıbeykoyu ne hale getırdın onun hesabını ver (;

akd dedi ki...

Çıktı

İlker tütüncü dedi ki...

Muratcım manavın yanındamı başaladım calışmaya baoşuna cırpınma doktor rapor vermez git git git

amatör göz dedi ki...

İstanbul ile başlamayacak derken başında il adı olursa nasıl olacak (örn:Çankırı maruf,esen bayburt,esenler tokat,öztrabzonlular) yanlış anlaşılmasın ben bu örneği o takımı kötülemek anlamında vermedim sadece meraktan sordum.

İBRAHİMHOCA dedi ki...

Trabzonlu olarak örnekten etkilensemde, küfürü ve küfüre hizmet eden ne varsa stadlardan uzaklaştırılmalıdır.Kararlı birşekilde üsütüne giderek Kesinlikle bitirmelisiniz..Kendi adıma üstümüze düşen neyse yapmaya hazırım..
Kulübeden oyuna koymaya hazırladığım kendi oyuncumu hakeme küfür ettiği için KIRMIZI KART la dışarı attırdığımı ve bütün meslektaşlarımın böyle bakması gerektiğini düşünüyorum

ayazagalılar dedi ki...

yemen başkan bravo sana hukumdar ilan ettin kendini her şeyi durduruyorsun maşallah.

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...