Pazartesi, Aralık 16, 2013

Tepebağ Kültür fırsatı kaçırdı

İstanbul 1. Amatör Lig 9. Grubun zirve mücadelesinde ikinci sıradaki Tepebağ Kültürspor, evinde lider Mecidiyeköyspor'u misafir etti. Zorlu geçen mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.



Merkezefendi Sahasında oynanan ve Kadir Cengiz, İsmail Bozkuş ve Mert Emci hakem triosunun yönettiği mücadeleye iki takımda hızlı başladı, aşırı soğuk havaya rağmen izleyenlerin bol pozisyon ve güzel futbol izlediği müsabakanın 8.dakikasında lider Mecidiyeköy Eray'ın ayağından bulduğu güzel gol ile deplasmanda 1-0 öne geçti. Yediği golün etkisi daha çok baskı yapıp beraberlik golü arayan Zeytinburnu temsilcisi Tepebağ Kültürspor Cihan ve Muhammet ile inanılmaz pozisyonları değerlendiremedi. İlk yarı Şişli temsilcisi Mecidiyeköyspor'un üstünlüğü ile geçildi.


İkinci yarı başında ev sahibi ekip ilk atağında penaltı atışı kazandı, topun başına geçen Enes topu filelere yollayınca maça denge geldi 1-1. Golden sonra iki takımında galibiyet golü araması bol pozisyon izlememizi sağladı, Mecidiyeköyspor Eray, Ali, Can ve Ahmet ile net pozisyondan yararlanamazken, Tepebağ Kültürspor'da Okan, Abdülveli ve Cihan ile fırsatları değerlendiremedi. Karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmayınca 1-1 sona eren maçta takımlar birer puana razı oldular.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr

Hiç yorum yok:

Sultangazispor BAL umutlarını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu son hafta maçında Sultangazispor Beşyüzevlerspor'u 1-0 yendi.