Pazar, Aralık 29, 2013

Gürses Kılıç, ilk devreyi değerlendirdi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tepecikspor’da Teknik Direktör Gürses Kılıç, ilk devreyi değerlendirdi. Eksikleri ve yeni transferlerin takıma katılmasıyla daha güçlü hale geleceklerini söyleyen Kılıç, gerekli takviyeleri takıma yaparak ikinci devrede de başarılı olmayı amaçladıklarını söyledi.


3 Ocakta Antalya Lara Kervansaray Otel’de 12 günlük kampa gireceklerini söyleyen Kılıç, kampın 12 gün süreceğini 15 Ocak’ta İstanbul’a dönüp ikinci devrenin ilk maçı olan Altınordu maçının hazırlıklarına başlayacaklarını söyledi. Teknik Direktör Kılıç, sözlerine şöyle devam etti, “7 Puanda aldığımız takımımız bugün ilk devre sonu itibarıyla 30 puana ulaşmıştır. Oynadığımız süreçte 10 maçtır mağlubiyet almadan ilk devreyi sonlandırmış olduk. Bu süreç içerisinde 23 puan aldık, ayrıca son haftalarda özellikle gol yememe başarısı göstererek ligi istediğimiz noktada bitirmiş bulunuyoruz. Başladığımız dönemde kadrosal sıkıntımız vardı, kadro derinliğimizin olmaması bazı mevkilerde oyuncularımızın sakat olması ve ya yeterli olmaması bizi değişik arayışlara itti. Bu arayışlar içerisinde daha önce forma giymemiş genç oyuncuları takıma monta ederek yeni bir yapılanmaya gittik. Bu süreçte arkadaşlarımız da bize verimli işler yaptılar ve istediğimiz sonucu onlardan aldık. Ama ilk devrenin son maçında Bugsaşspor maçına 17 kişilik kadro ile gittik ve çokta sıkıntılı bir süreçten geçtik oyuncu zaafı açısından. Cezalı oyuncularımız olması, bazı bölgelerde alternatiflerin olmayışı bizi epey zorladı. Oyuncularımızla birlikte önemli işlere imza attık. Oyuncularımızın bize inanması, birlikte iyi işler başaracağımızı onlara aktardığımızda bize güvenmeleri bu sonucu doğurdu. Hep beraber ekip olarak önemli işler şaptık. İnanıyorum ki yeterli takviyeler olduğu süreçte ikinci devrede de bu başarımız üzerine koyarak devam edeceğiz. Önemli olan eksiklerimizi giderebilmemiz, hem saha içi, hem sayısal, hem de kaliteli oyuncu eksiklerimizi bu anlamda giderelim bize yetecektir. Bu konuda bize gerekli desteği sağlayacağına inandığımız yöneticilerimiz de bizlere bu konuda inanıyorlar. Yönetim, futbolcu, teknik heyet ve taraftar olarak hep beraber birlik olarak ikinci devrede de ligi çok daha iyi yerde bitireceğiz.


3 Ocak’ta Antalya’da toplanacağız
İkinci Devrenin ilk etap hazırlıklarına kendi tesislerimizde başladık ve bu çalışmalar 31Aralık’a kadar devam edecek. Oyuncularımıza iki gün Yılbaşı izini vererek 3 Ocak’ta Antalya’da buluşmak üzere ayrılacağız. Bu sürece yeni transferlerin de katılmasını sağlamaya gayret göstereceğiz. Bugünkü mevcut kadrodan eksilme olmadan en az beş transfer yapmak istiyoruz çünkü buna inanın büyük ihtiyacımızın olduğunu yönetime raporlar halinde bizzat bildirdik. Onlarda bizlere gerekli kolaylığı sağlayacaklarını istenilerek kendilerine sunduğumuz oyuncularla görüşmelerin devam ettiğini bizlere söylemeleri tabi ki bizim çalışma isteğimizi de arttırıyor. Yeni transferlerimiz kamp dönemine yetişirse birlikte güzel işlere imza atmak için bir yerden başlamış olacağız. Yeni transferlerimizle Antalya kampında hazırlık maçlarımızı oynamamız bizim takımdaşlığımızı güçlendirecektir. Bu çalışmayı yaparsak lige eksiksiz ve daha fit bir durumda girebiliriz. Bu da bizim için büyük avantaj olur düşüncesini taşımaktayım. Takıma oynayan oyuncuları kazandırmak için çalışıyoruz. Oynamayan oyuncuyu kadroya dahil etmek ve onlardan tam verim almayacağımızı yönetimimize ilettik. Onlarda bizim düşüncemize saygı göstererek gereğini yapacaklarını bizleri ilettiler. Oynamayan oyuncuyu alıp ta kadroya dahil etmek büyük sıkıntı yaşatır bize. Onları lige hazırlamak o kadar kolay olmaz zira bize tanınan sürenin az oluşu bizim işimizi zora sokabilir o yüzden ilk devrede lig oynamış oyunlarla ilgilendiğimizi herkesin bilmesini istiyorum. 12 günlük bir kamp dönemimiz olacak. 15 Ocak’ta İstanbul’a dönerek ikinci devrenin ilk maçı olan Altınordu maçının hazırlıklarına başlamış olacağız” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.