Pazartesi, Aralık 30, 2013

Öz Alibeyköyspor, Irmakspor'a geçit vermedi

İstanbul Süper Amatör Lig 4.grup mücadelesinde Öz Alibeyköyspor, Irmakspor karşılaşması 2-2 beraberlikle sonuçlandı.



Grubunda ilk iki şansını devam ettirmek için mutlak galibiyet için sahaya çıkan Zeytinburnu temsilcisi Irmakspor karşısında çok dirençli ve güçlü bir rakip bulunca beraberliği zor kurtardı. Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren oyunu kontrol eden ve gol pozisyonlarına giren ekip ev sahibi Öz Alibeyköyspor oldu. Gol yollarında son vuruşları yapamayan turuncu mavili ekip aradığı golü bulamadı.


Oyunun ortalarından itibaren oyuna ortak olan Irmakspor golü 30. dakikada penaltıdan buldu. Tartışmaya açık bir pozisyonda penaltı noktasını gösteren maçın Hakemine uzun süre itiraz eden Öz Alibeyköyspor oyuncuları kararı değiştiremedi. Topun başına geçen vuruşu golle sonuçlanınca Irmakspor deplasmanda 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı.


İkinci yarıda 50. dakikada bir gol bulan Öz Alibeyköy durumu eşitleyerek beraberliği sağladı. Çok iyi oynayan ev sahibi ekip 79.dakikada Fatih ile bir gol daha bulunca 2-1 öne geçti. Golün ardından deplasman ekibi Irmakspor’un golü çabuk geldi.1 dakika sonra Semih ile Irmakspor beraberliği sağladı. 2-2. Karşılaşma bu sonuçla bitince Irmakspor ilk iki iddiasında ağır bir yara aldı. Üst sıradaki tüm takımların kazandığı hafta kaybettiği 2 puanla 5.sıraya geriledi. Ligde rahat bir konumda bulunan Öz Alibeyköy hafta içi İstanbul Kastamonu ile oynayacak.


STAT: Eyüp Belediyesi Rami
HAKEMLER: Mustafa Bilgili, Cengiz Ateş, M. Sait Genç
SAHA KOMİSERİ: Alican Ünal
ÖZ ALİBEYKÖYSPOR: Ahmet, Mustafa Öner, Osman, Mustafa Erdem, Semih, Eyüp, Salih, Aykut, Fatih, Ferit, Serkan
YEDEKLER: Ufuk, Fatih, Ömer, Mert, Arda, Etem, Hakan
TEKNİK SORUMLU: Fahrettin Yıldız
IRMAKSPOR: Özgür, Cemil, Mansur, Turhan, Tayfun, Emre, Alican, İbrahim, Hasan, Nezih, Semih
YEDEKLER: Hamit, Erkan, Kadir, Yıldırım, Muharrem, Mehmet, Erdi
TEKNİK SORUMLU: Hayrettin Cingöz
GOLLER: Dk 50.ve 79 Fatih,  Dk, 30 Nezih, Dk 81 Semih


HABER: SERKAN YILDIZ


[gallery link="file" columns="4" ids="102215,102217,102218,102219,102220,102221,102222,102223,102224"]

3 yorum:

Turhan yildiz dedi ki...

Haberi hazirlayan Serkan arkadasim eline emegine saglik bu haberi yaptigin icin ancak haberi biraz eksik yapmissin macin hakemi olan Mustafa Bilgili den hic bahsetmemissin! Maci resmen katleden futbolun F sinden anlamayan bu adı Hakem konulan kisilerin Futbol camiasindan temizlenmesini bekliyoruz. Verdigi kararlari gectim futbolcularla iletisimi hic olmayan futbolcuya en fazla bana 1 yumruk atarsiniz diyen kisi Futbola ne fayda saglayabilir soruyorum sizlere ? Ben o macta oynayan bir futbolcu olarak kendimi Hakemi dovmemek icin zor
tuttum, sonra futbolcular neden ceza aliyor deniliyor, hakemi kim cezalandiriyor acaba ?? Kraldan cok kralcilik yapmaya calisiyorlar, gerci onlarda hakli bilmedikleri bir oyunu yonetmeye calisiyorlar.

Tayfun Tunç dedi ki...

1997 de futbola basladigimdan beri bir futbolcu olarak bir cok mac yaptim, bir futbol seyircisi olarak bircok mac izledim, ben hayatimda bu kadar futboldan bi haber olan hakem triosu gormedim. Maci hakemsiz oynasak daha duZgun bir mac olacagina adim gibi eminim. Zaten daha yazi-tura atisindan belliydi hakemin isine ne kadar saygi duydugu. Maca gec cikmalarini gectim yazi-tura atisinda direk hakem cumlesini hic yorum katmadan yaziyorum "top-kale parasini icerde unutmusum, hangi yardimcimin adi sait? " bu sekilde
Maca cikip macin icinde kalemini dusuren, en az 2 kere farkli tarafa duduk calip yanlis gosterdim diger taraf kullaniyor diyerek sacmalayan, sozum ona yardimcilarinin kendine yardim edicek hali olmayan rezil bir hakem triosuna ben takim kaptani olarak hakkimi helal etmiyorum. Vicdan cok onemlidir, bilmiyorsan dudugunu asmakta bir erdemdir futbol katilleri.

ozgur dedi ki...

bu maçta 3faulü ırmakspor lehine karar verip itirazlar sonucu özalibeyköyspor lehine çeviren ne karar verdigine kendi inanmayan karar verme yetenegini kaybetmiş birini hakem yapıp maçlara gönderenler emin oldun sizi çok iyi yaad ediyoruz..

4x4 Öz Yarımburgazspor!

İstanbul 2. Amatör Lig 11. Grup'ta geçen hafta Esenyurt Gümüşhanespor'u deplasmanda 4-0 yenen Öz Yarımburgazspor bu hafta sahasında ...