Pazartesi, Aralık 30, 2013

Nusaybin Muş'u farklı geçti

Ligden çekilme kararı alan Nusaybin Gençlik kararından vazgeçip, kaldığı yerden devam etti. Nusaybin Gençlik sahasında ağırladığı Muş Kartalspor'u 10-1'lik farklı bir skorla mağlup etti.


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 2. Lig 7. Grup’ta mücadele eden ve yenilgisiz lider olan Nusaybin Gençlik, kısa bir süre önce imkansızlıklardan dolayı ligden çekilme kararı almıştı. Bu hafta ev sahibi olduğu için lig maçına tekrardan çıkan Nusaybin Gençlik, sahasında Muş Kartalspor’u ağırladı.


Şehir stadyumunda oynanan karşılaşmanın ilk iki golünü Berfin kaydetti. Nusaybin Gençlik'in diğer gollerini Pınar(4), Derya(3) ve Zeynep attılar.


Nusaybin Gençlik'in kaptanı Hilal, maçın 75. dakikasında rakibine yaptığı faul sonucunda kırmızı kart gördü. Muş Kartalspor’un tek golünü ise, faulden sonra kazanılan serbest vuruşla Bahar kaydetti.


Maç Nusaybin Gençlik'in 10-1′lik farklı galibiyetiyle sona erdi. Müsabaka sonunda futbolcular birbirlerini tebrik ederken, Nusaybin Gençlik deplasman maçları ve takıma gerekli malzemeler için destek beklediklerini söyledi.


 KAYNAK : Nusaybinliyiz.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...