Pazar, Aralık 29, 2013

Subaşıspor istediğini aldı

İstanbul Amatör Lig 1. Grupta şampiyonluğu önemli ölçüde belli edecek olan müsabakadan galip çıkmadı. Sezonun ilk devresinde olduğu gibi beraberlikle sahadan ayrılan Selimpaşaspor ile Subaşıspor, ikinci maçta da bu kez gollü beraberlikle sahadan ayrılmalarına rağmen bir birlerine üstünlük kuramadı.
Konuk Subaşıspor 65. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kalan Sinan’ın yokluğuyla 25 dakika sahada 10 kişi mücadele etmesine karşın Selimpaşaspor, rakibinin eksikliğinden doğan avantajı skora yansıtamadı ve müsabaka karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi.


Karşılıklı ataklar, heyecan yarattı
Müsabakaya konuk Subaşıspor iyi başladı. Barış ile 1-0 öne geçmesine rağmen Selimpaşaspor’dan Murat skora denge getirmesini bildi 1-1. İlk yarının skorunu belirleyen isim Selimpaşaspor’dan Ömer oldu 2-1. Geriye düştükleri maçta 2-1 öne geçen Selimpaşaspor’lu oyuncular, soyunma odasına umutlu gitti. İkinci yarıda oyunun seyri zaman zaman çok değişti. Mert ile beraberlik sayısını bulan Subaşıspor, skoru 2-2’ye getirdi. Müsabakanın 65. dakikasında Subaşıspor’dan Sinan ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu dakikadan sonra rakip kaleye yüklenen ve rakibinin eksik olması zaafından yararlanmak isteyen Selimpaşaspor, oyunu rakip yarı alana yıktı. Birçok kez golle burun buruna kalan ev sahibi ekip, bir türlü aradığı galibiyet golünü bulamadı. Rakip alanda en az üç kez yakalanan ve kontra atak yiyen Selimpaşaspor kalesi, birçok kez golle burun buruna kaldı. Subaşıspor ileri uç elemanları ellerine geçirdikleri net gol fırsatlarını değerlendiremeyince müsabaka her iki yarıda atılan karşılıklı gollerle 2-2 sona erdi. Bu sonuçla şampiyonluk için avantaj elde eden Subaşıspor beraberlik sevincini taraftarıyla birlikte kutladı. Selimpaşaspor ise bir maç fazlasıyla devam ettirdiği liderliği sonuna kadar sürdürüp, rakip Subaşıspor’un puan kaybetmesini beklemeye çekilecek.


Müsabakaya ilgi had safhadaydı
Selimpaşaspor ile Subaşıspor arasında Silivri stadında oynanan müsabakaya ilginin had safhada olduğu gözlendi. Büyükçekmece Belediyespor Kulüp Başkanı Seyfettin Selim, Tepecikspor Kulüp Başkanı Temel Eyüboğlu, Silivrispor Teknik Direktörü Erdal İşkar, Silivrispor yönetimi, Fenerköyspor yönetimi, Silivri’nin bir ç ok kulüp başkanı ve yöneticisi, Bölge Antrenörleri ve çok sayıda sporsever müsabakaya büyük ilgi gösterdi. 100 kadar Subaşıspor taraftarı da kendilerine ayrılan alanda müsabakayı izlediler ve takımlarına büyük destek verdiler. Selimpaşaspor taraftarı da 90 dakika hiç susmadan takımlarını desteklediler fakat takımlarının kazanmasına bu tezahüratlarını yetiremediler.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

[gallery link="file" ids="101899,101898"]

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.