Pazartesi, Aralık 30, 2013

Nişantaşı liderliği bırakmadı

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup'ta Nişantaşı FK, sahasında ağırladığı Çamlıcaspor'u 3-1'le geçti ve liderliği bırakmadı.


Feriköy Stadı’ndaki mücadelede maçın başında orta sahada mücadelesi şeklinde geçti. Kaleciler yerinde kurtarışlar yaparak skorun değişmesine engel oldular. İlk gol sakatlanan İrfan’ın yerine oyuna dahil olan Yusuf ile geldi. 32.dakikada Nişantaşı FK atağında Yusuf fırsatı değerlendirdi ve takımını öne geçirdi. 43.dakikada Mehmetcan ile Çamlıcaspor organize bir gol buldu.1-1 İlk yarı bu skorla sona erdi

İkinci yarıda 75.dakikada Çamlıcaspor atağında kaleci Seyitcan ile Mehmetcan karşı karşıya geldi. Seyitcan sakatlanma pahasına topa hareketlendi ve gole engel oldu. Ardından gelişen atakta Onur Sevdet’in pasında sert vurdu ve ev sahibi 2-1 öne geçti. 77.dakikada Eyüp’ün sol kanattan yerden ortasında Hilmican skoru 3-1’e getirdi.  82.dakikada Çamlıcaspor’da Mehmetcan ikinci sarı karttan ihraç edildi.


 


Stat: Feriköy
Hakemler: Yusuf Ziya Özyurt, Rıfat Çağatay Yüceant, Halil Kerem Erdal
Nişantaşı:  Seyitcan, Sonat, Emre(Dk.24 Yusuf),- İrfan(Dk.74  Emirhan), Cüneyt, Abdullah, Batuhan, Sevdet, Metin(Dk.80 Emrah) Hilmican, Eyüp
Çamlıcaspor: Uğur, Erhan, Şükrü, Behçet, Muhammet, Fırat, Umut, Sacit, Alican, Mehmet, Cihan
Goller: dk 32 Yusuf,dk 43 Mehmet can-dk 76 Onur ,dk 77 hilmican
Kırmızı Kart: Dk.82 Mehmetcan


HABER: ORHAN BUDAK

1 yorum:

ulus dedi ki...

İlk iki golü atan aynı oyuncu Nişantaşında Yusuf Onur.Ayrı oyuncular değil..

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.