Pazar, Aralık 29, 2013

Ferahspor lige tutunmak istiyor

İstanbul 1.Amatör Lig 13.Grup’ta küme düşmeme mücadelesi veren Ferahspor, Dudullu Stadı’nda Pendik Doğanspor ile berabere kaldı.2-2

Ferahspor ev sahipliğinde Dudullu Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Pendik Doğan  etkili başladı. İlk 15 dakikalık bölümde Ferah sahasına oyunu yıkmayı başaran Pendik ekibi 5. dakikada Furkan’ın ceza sahası dışından yaptığı şık vurula 0-1 öne geçti. Golden sonrada etkili oyununu sürdüren Pendik ekibinde 13. dakika da Alper;sol taraftan aldığı topu şık çalımlarla ceza sahası içine kadar getirdi, dışarı çıkardığı topa İsmet plase vuruşunu yaptı ve takımını 0-2 öne geçirdi. Golden sonra  geri çekilen Pendik ekibi kalesinde tehlikeli pozisyonlar gördü. Uzun toplarla gol arayan Ferahspor’da dakikalar 25’i gösterirken yine bir uzun topta Pendik kalecisinin yaptığı hata sonrası topu önünde bulan Murat, çaprazdan boş kaleye topu yuvarladı ve skoru 1-2 ye getirdi. Golden sonra rakip kaleye yüklenen Ferah kalesinde tehlikeli pozisyonlar gördü. Kazanılan pozisyonları Pendik Doğan forvetleri cömertçe harcadı. ilk yarıda Ferah spor’da Olcay’ın bir topu direkten döndü. Kalan dakikalarda gol olmayınca ilk yarı konuk ekibin 1-2 üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıya iyi başlayan Ferah rakip kalede gol aramaya başladı. Zaman zaman kendi kalesinde tehlikeli pozisyonlar gören Ferah spor baskısını artırdı. Dakikalar 80’i gösterirken ceza sahası içinde yaşanan bir karambol de maçın başarılı isimlerinden Burak takımına beraberlik golünü kazandıran vuruşu yaptı ve durumu 2-2 getirdi. Golden sonrada Pendik kalesine yüklenen Fera spor’un bir topu daha direkten döndü. Maçta başka gol olmayınca iki takımda 1’er puana razı oldu.

FERAHSPOR: Ömer, Tayfun,  Burak, İlyas, Mehmet,Ayhan, Murat, Olcay, Emre, Nurettin, Mustafa (Serdal, Ferhat, Gökhan,Özgür)
PENDİK DOĞAN: Hakan, Furgan, Uğur, Hacı Salih, Bülent, İbrahim,Furkan, Akın,Alper,Ertuğrul, İsmet (Mustafa,Deniz,Oğuzhan,Ömürcan)


HABER-FOTOĞRAF: MUAMMER ÖZENEN

[gallery link="file" ids="101926,101925,101924,101923,101922,101921"]


Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...