Pazar, Aralık 29, 2013

Atalay: Gençler geleceklerini yok ediyor

Büyükçekmece Belediyespor Genel Kaptanı Ahmet Atalay, altyapı futbolcularının lisanslarını alarak profesyonel kulüplerin seçmelerinde şanslarını denediklerinde futbol geleceklerini yok ettiklerini söyledi.


Altyapı toplantısı yapıldı
Büyükçekmece Belediyespor Genel Kaptanı Ahmet Atalay, altyapı hocaları ile aylık rutin toplantısını gerçekleştirdi. Bölgesel Amatör 10’uncu Grup’ta zirve mücadelesi veren Büyükçekmece Belediyespor’un A Takımı’na ve Büyükçekmece’nin diğer kulüplerine oyuncu yetiştirmeyi hedeflediklerini söyleyen Atalay, “Hocalarımız ile sürekli temas halinde olarak altyapı problemlerini masaya yatırıyoruz” dedi. Zaman zaman altyapı oyuncularının aileleriyle de bir araya geldiklerini belirten Atalay şöyle konuştu:


Maddi kazanç gözetiliyor
“Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün de her anlamda desteğini esirgemediği altyapı çalışmalarımız kulübümüzün önemli hedefleri arasında yer alıyor. Bölgemizde yaşayan çocukları ve gençleri spora yönlendirerek kötü alışkanlıklardan korumaya çalışıyoruz. Futbol ile tanıştırdığımız gençlerimizin kariyerleri de bizim için çok önemli. Önce kendi takımımızda sonra da üst liglerde mücadele eden ekiplere oyuncu gönderiyoruz. Ancak futbolcularımızın önünde en büyük tehlikelerden birisi de profesyonel kulüplerin ‘Al lisansını gel’ demeleri. Bu işi çok üst seviyelerde yapan altyapı toplulukları maddi kazanç sağlayamadıkları durumlarda gençlerin futbol geleceğini yok ediyorlar.”


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.