Pazartesi, Aralık 30, 2013

Tuzla Stadı'nda Kavacıkspor'a saldırı

İstanbul 1.Amatör Lig 16.Grup ekiplerinden Kavacıkspor'un yönetimi, Orhanlıspor'la oynadıkları maç sonrası Tuzla Belediye Stadı'nda Orhanlıspor ve aynı grupta yer alan Tuzla Şifaspor'un saldırısına uğradıklarını öne sürdü.



Tuzla Belediye Stadı’nda saat 12.30’da oynanan Orhanlıspor-Kavacıkspor karşılaşmasını ev sahibi takım 2-1 kazandı. Yine aynı grupta aynı sahada 14.15’de oynanan Tuzla Şifa-Sitespor karşılaşması 4-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona erdi. İddiaya göre Orhanlıspor-Kavacıkspor karşılaşması sonrasında, Tuzla Şifa'nın maçı başlamadan, Orhanlıspor ile Tuzla Şifasporlu bazı futbolcu ve yöneticiler Kavacıkspor’a saldırdı.


Kavacıkspor yönetimi: Demek kazansak linç edilecektik
Kavacıkspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, ''Kavacıkspor, Tuzla’da Orhanlıspor Ve Tuzla Şifa’nın saldırısına uğramıştır. Biz yeni yönetim olarak Orhanlı ve Tuzla Şifa takımlarını evimizde çok iyi ağırladık. Kavacıkspor’un eski geleneği olan tribün şiddetine son verdik. Taraftar grubu oluşturmadık. Sporu dostluk ve kardeşlik olarak gördük. Ama bugün oynadığımız Orhanlı maçı sonrasında bizim maçtan sonra da maçları olan Tuzla Şifasporlu oyuncular ile Orhanlısporlular tarafından maçı kaybetmemize rağmen darp edildik. Demek ki maçı kazansak orada linçe maruz kalacaktık. Tuzla Şifasporlu oyuncular, getirdikleri taraftar grubu ile maçın başından itibaren herkesin kutsalı olan annelerine ağza alınmayacak küfürler ettiler. Biz Kavacıkspor olarak tribünlere hiç aldırış etmedik sadece işimizi yapmaya çalıştık. Ama maç sonrası Tuzla Şifaspor eski kaptanı ve şimdiki yönetici oyuncuları, Orhanlıspor’un antrenörü, kalecisi ve bazı futbolcuları kafilemize fiili saldırıda bulundular. Asıl korkunç olan da profesyonel karşılaşmaların oynandığı Tuzla Belediye Stadı’nda seyircilerin kapıları açarak içeri girmesini emniyet güçlerinin görmezden gelmesiydi. Bir anda yaklaşık 50 kişilik grubun içinde kaldık ve saldırıya uğradık. Tuzla Şifaspor ve Orhanlıspor’un iyi niyetli yöneticileri sayesinde büyük olayların çıkması engellendi. Bizim kimseden korkumuz yok. O zaman biz de, bu takımlara iç sahada aynısını yapalım. Ama bize yakışmaz. Spora kin, nefret ve ahlaksızlık bulaştıran herkese yazıklar olsun'' denildi.


Orhanlıspor: Olaylarla ilgimiz yok
Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz Orhanlıspor Kulüp Başkanı Yaşar Karaca ise haklarındaki iddiaları reddederek şunları söyledi: "Kavacıkspor Yönetim Kurulu'nun anlattığı olaylarla ilgili bizim hiçbir ilgimiz yok. Öğrendiğimize göre geçen hafta Kavacık'ın sahasında oynanan maçta Tuzla Şifasporlular sıkıntı yaşamış. Bizim bugün Kavacıkspor'la oynadığımız maçın son bölümlerinde Tuzla Şifaspor'un taraftarları sahaya geldi ve Kavacıkspor'a küfür ettiler. Saha içinde de gerginlik olmadı değil ancak gerginlik sahada kaldı. Ben kendilerini bizzat otobüslerine kadar uğurlafım. Bizim hiçbir futbolcumuz veya antrenörümüz Kavacıkspor'a saldırıda bulunmamıştır. Kavacıksporlular, Tuzla Şifaspor'un amigosuyla bir sıkıntı yaşadı ve bazı olaylar oldu ancak biz Orhanlıspor olarak bu olaylarda yalnızca figürandık. İddiaları kabul etmiyoruz."


HABER: ERHAN HARPUT

36 yorum:

faruk dedi ki...

Yazilanlara ve söylelenlere guluyorum.şifasporun bu cirkin tezgaha cekilmek istenmesini kiniyorum.sorunun kaynagi olan kavacikspor kaptaninin orhanlispor kalecini saldirmasini ve sahaya girecek olan şifasporunda ayni giris kapisinda bulunmasindan dolayi ister istemez ayirma girişimlerini sirf tuzla takimlarinin ceza almasi icin bu yazilanlari esefle karsiliyorum.kavacik yonetiminde olaylarin onune gecmek icin yapmis olduklari sagduyuya tesekkuur ederim.

Ahmet ÖZTÜRK dedi ki...

sahanın içindeki gerginlik her zaman olur ve maçın bitimyle unutulur. ancak orhanlı sporlu bazı sporcuların maç boyunca şifa sporlu sporcuların trübünden yaptıkları vur,indir,bacağını eline ver gibi kışkırtmalara, siz rahat olun,tamam gibi cevaplar vermesi olayın başlangıcını oluşturmaktadır....amacı futbol oynamak olmayan,kahveden toplanmış bir takımla bir semti temsil etmeye çalışırsan maalesef orhanlı spor un durumuna düşersin çünki futbolcun sahada futbol oynamak yerine sadece terör estirir.....beni mutlu eden şey orhanlı spor yöneticilerinin,( biri hariç ki onu tespit edip gerekli müracatları yapacağız) sağduyulu davranışları ve bu sağ duyuya şifalı yöneticilerinde ortak olmasıdır kendilerine teşekkür ederim..... şifalı sporcular unutmasınki onları kavacıkta sahadansoyunma odasına kadar, o anasına küfür attirdikleri 34 numaralı oyuncumuz ile ben götürdüm ve maçtan sonra küfür eden it grubu taraftarımız soyunma odasına gidip onlardan özür deiledi....sizin bize yaptığınızda ortada olduğuna göre bu haftaki a. hisarı kavacık maçında yaptığınızın ödülünü alacaksınız.....orhanlı spor yöneticilerini galibiyetlerinden dolayı kutluyorum......ahmet öztürk...kavacıspor genel kaptanı

kavacık dedi ki...

faruk bey olaylara gülüyormuş tabiki gülersin orhanlı kavacık maçında bütün tuzla şifa lı futbol cular kavacıklı futbolculara küfür etti ve sen kimsin faruk ya futbolcu yada yönetici siz bunlara engel olmadınız hocanız dahi tirübünden küfür etti ve hocanıza yakışmıyor dedim maç dan sonra siz de bize eddiniz dedi eski kaptanınız şu arki yöneticiniz o çirkin adam futbolcularıma saldırdı ve hocamıza sadece tuçla şifalı bir yönetici çok temiz bir insandı o bizle ilgilendi ama onada şurdan kırıldım tuzla şifalı seyirciler takımımızın en beybendi futbolcusu 34 nolu arkadaşımıza 30 dk küfür edildi koro halinde onları sustura bilirdi neden bu küfürü ettiklerini de çok iyi biliyoruz. orhanlı lı futbolcu arkadaşlar tekme tokat futbol oynuyor böyle olmaz bu iş maç bitti galip gelmişsin çekil köşene bize saldırdılar 5 nolu oyuncu su ve kalecileri bize ana avrat küfür etti ve formasını çıkartı saldırdı bize orhanlılı yönetici veya başkan bunu nasıl görmezden gelir adan zaten hermaç kırmızı kart görüyor vukattlı acın federasyon cezalarını ismini görün yusuf metin e bakın hep kırmızı kart görüyor bence bıraksın artık o orhanlının hocası tavşan kaç tilki tut diyor kendisini kınıyorum orhanlının ikinci hocası beyazsaçlı hocası nı tebrik ederim mütavazi bir insan. keser döner sap döner.

murat dedi ki...

şifanın eski kaptanı sakallı arkadaş bize saldırken seni çok cesaretli gördüm.inşallah hisar maçına da gelirsin .hisar maçına gel

KEMAL dedi ki...

orhanlı kavacık macında cıkan olayları esefle kınıyorum mac sonrası cıkan olaylar şifa spor a maletmeyi haksızlık ve ahlaksızlık olarak nitelendiriyorum orhanlı spor lu futbolcuların kavacıklı sporcularına müdahallesini ayırma esnasında emniyet zaafıyasanmıstır şifa sporun her zaman temiz spordan yana olmustur bunu orhanlı spor yöneticisi cok iyi bildigini zannediyordum bu olayları şifaspora maletmek büyük haksızlıktır evet kavacık şifa macında bazı olaylar olmustur ama biz bunları kavacık spora mal etmedik o olay sahada kalmıstır dedik ve bizden özür dilediler 3 4 kişinin yaptıgı tasgınlıgı şifa spora maletmeyiniz orhanlı sporlu yöneticinin bunları acıkca yazmasını beklerdim onların futbolcuları sütten cıkmıs ak kasık degildir bu tür olayların hic bir spor müsabakasında cıkmamasını diliyoum KEMAL GÜVEN ŞİFASPOR GENEL KAPTANI

faruk dedi ki...

Ahmet Öztürk bey,
Herkesi bilmesini isterim ki Şifaspor yöneticisi olarak geçen hafta sahanızda sizinde kontrolünüz dışında gelişen olaylardan dolayı bizde zor durumda kalmıştık.Sizin yaşadığınız sıkıntıyı yaşamakla birlikte olanların hiçbirini spor ahlakı içinde bulmuyorum.İki kulübün el sıkışarak çıkması gereken mücadeleden malesef üçüncü şahısların müdahalesi sonucu ters kutuplara itilmekteyiz.Ben dün kaptanız olan arkadaşa yapılan hamleye araya girerek engel olan kişiyim.Ahmet bey sizinde düşüneceğiniz gibi futbolcuların olduğu kısıma sivillerin girmesi bu sonuçları doğurmuştur.34 numaralı oyuncunuza tirübünlerden yapılan sözlü saldırılar olmasından ve her ne kadar olayların başlangıcının maç bitiminde saha içinde rakibinizle başlayıp saha çıkışında kaptanımızın durdurmaya yönelik çaba içersindeyken onunda olaya dahil olmasından dolayı şahsım adına özür dilerim.Şimdi görüyorum ki A.hisar maçını yazmışsınız;Ahmet bey siz bir mücadele veren ve bu mücadele içinde zamanınızı,emeğinizi hatta paranızı harcayan kişilersiniz (aynen bizim gibi).elbette takdir hakkınızı ne yönde kullanacağınız hatta onurlu bir şekilde mücadele edeceğiniz konusu sizin zihninizdedir.Sizin dün yaşanan olaylar sonrasında bile görüyorum ki Orhanlıspor kulübünü kutluyorsunuz.Duruşunuzu takdir ediyorum.Umarım yaşanan bu kötülükler iyi niyetli yöneticilerin biraraya gelmesiyle ortadan kalkar.Size ve idarenizdeki kulübünüze başarılar dilerim.

Ahmet ÖZTÜRK dedi ki...

kemal bey.. merhaba....iyi diyorsunuz da sizin sporcularınıza temiz demenin (en azından bazılarına) mümkün olmadığı ortada değilmi...biz orhanlı sporla bi müsabaka yapıyoruz sizin sporcularınız trübünden sürekli orhanlı spor futbolcularını tahrik ediyor, sertlik yapmaları konusunda ısrarla bağırıyorlar. bizim futbolcularımızıda sürekli tehdit ediyorlar....siz buna temiz sporculuk diyorsanız bu görüşünüzü gözden geçirmeniz gerekir diye düşünüyorum. ayrıca saha içinde olan taktik yada maç gereği oluşan sertliğe hiç birimiz ses çıkaramayız sanırım, futbolun gereğidir der geçeriz ama bu sertliği başka bir kulübün başka bir takımla maçı olan ve o maça konsantre olması gereken ( kendileri için son derece önemli bir maç olmalı) kendisine sporcu yakıştırması yapan lar tarafından başlatılması ve diğer takımın sporcularına tehditler yağdırılması ve bunu hocasının yanında yapmalarını heralde sporcu kimliği ile bağdaştıramayız ve benim sporcum temiz diyemeyiz. size kavacıkta koro halinde hakaret olmadı,bi kaç kişi, pozisyonlar çerçevesinde takımınıza değil oyuncularınıza bireysel olarak küfür etti. biz onları getirdik ve soyunma odasında özür dilettik. ama siz 15 kişiye müdahale edemediniz üstelikte şimdi seyircimiz diye sahip çıkıyosunuz oysa bizim orda maç sonu sizin kulübeye hareketlenen 50 kişiyi bi hareketimle durdurdum ve trübünleri boşalmalarını sağladım hoşçakalın...ahmet öztürk kavacıkspor genel kaptanı

Metin ÇAĞIL dedi ki...

Kavacık ben tuzla şifa hocası metin hoca ben asla küfür etmem olaylarada hep sağduyulu bakarım hocanızda bunu biliyor 34 numaralı sporcunuzda ben türbünden seyirciye müdale ettim küfür etmeyin diye sonra küfür bitti ben kavacıkta gördüğüm hakareti hiç biyerde görmedin sizde biliyorsunuz taraftar dedim yutgundum sizin gibi yalan yanlış demeçler vermedim ben küfür etmem beni herkes bilir tanır saygılarımla türbünde kavacıklı varsa onlarda şahit olmuşlardır ben sporcuma ve orda olan seyirciye kızdım tepki gösterdim.

Metin ÇAĞIL dedi ki...

Kavacık kardeş ben metin hoca ben asla küfür etmem edilmesinede karşıyım beni tanımadan yargılamışsın ben kavacıkta okadar küfür yedim seyirci dedim ilgilenmedim tuzla stadında sizden biri varsa o şahittir ben seyircinin yanına gittim küfür etmeyin ayıptır dedim seyirci ondan sonra küfürü bırakmıştır.şifa sporun bir topcusu bizede çok küfür ettiniz demesiyle ağız mınakaşası olmuştur orhanlı işin içinden çıkarılıp tuzla şifa spor neden hedef olmuştur. anlamsız kavacık sporun hocası ve 34 numaralı topcusu benim orda nasıl bir anlayış içinde olduğumu gördüler tekrar söylüyrum ben küfür etmem asla.

kavacık dedi ki...

peki metin hocam bende trübündeydim ve senin kalecin sası kısıldı 45 dk ka küfür etti neden engel olmadınız yoksa ben sizin kalecinizi tanımıyacak kadar körmüydüm

kavacık dedi ki...

bu arada anlam veremediğim bir olay var kavacık sporlu 34 nolu oyuncu çok ahlaklı bizim alt yapı hocamız spor akademisi mezunu ve uefa a lisansına hak sahibi namazında niyazında bir insan ve sizin neden özellikli 34 nolu oyuncumuza küfür ettiniz bunu anlamış değiliz.

Mustafa dedi ki...

Kemal bey yazdiklarinizdan hafta sonu oynayacaginiz maci anadolu hisarina vereceginiz sonucu cikiyor.aksini soyluyorsaniz sizden ozur dilerim. Anladigimi soyluyorsaniz bu bir faciadir ve kavacik camiasini saibe altinda birakmaktir. Ne sizin nede bir baskasinin buna hakki yoktur .kavacik sporun bundan sonraki maclari saibe altindadir ve bu suctur..

Yusuf metin dedi ki...

A.öztürk denen şahsiyet at gözlüğü taktığın için bazı şeyleri görememen normal.bi dèfa rakibe saygı göstermeyi öğren senin 5numaran 90dk tahrik etti 20yıl top oynadım senin hocan olayları başlatıp yok şifa saldırdı yok orhanlı darp etti diyerek milleti kandırmayın ayrıca bizim sahamızda böyle şeyler olmaz palavrasını git başkasına anlat.ilk maçta 90dk küfür eden siz değilsiniz sanki o zaman nerdeydin .ayrıca yerel futboluda şiddetle kınıyorum kimseye saldırmadık saldırsak öyle rahatca gidebilirlermi? acaba

Yusuf dedi ki...

A,öztürk kahveden toplamaORHANLISPOR 3yıldır parayla şımartılmış kavacığa yenilmiyorsa önce saygı duyacaksın.ayrıca ŞİFA ve ORHANLI hoca ve futbolcusuna saldıracağına kendi hocasının kendi kalecisinin ve olayların başlamasına sebeb olan 5 9 ile diğer oyuncularına baksın 20yıl top oynadım bukadar tahrikkar bu kadar provakatör bir takım hocasıyla futbolcusuyla görmedim deplasmana geleceksin evsahibine hakarat edeceksin yok yaa. aynı zamanda maçın hakemi 5 numaralı oyuncunun ve kavacık hocasının tahrik ve rezil hareketlerine müsade etmeseydi bu olaylarda yaşanmayacaktı siz önce aynaya bakın.

Yusuf metin dedi ki...

Sayın yaşar karacanın açıklamaları eksik ve yanlış olayların gelişmesi kavacıklı 5 ve9 numaralı oyuncuları maç bitince çıkış kapısında orhanlı sporcularına bağırarak hakaret etmiş bu duruma tepki gösteren orhanlı kaptanına hocasıda dahil olmak üzere galiz küfùrlerle saldırmak istemiş ve seyirciyi tahrik etmiştir bir deplasman takımının bukadar tahrikkar ve provakör tavırları doğal olarak karşılık görmüştür kendi hoca ve sporcusunun yaptıklarını görmeyen at gözlû yönetici şunu iyi bilsinki tuzlada bugüne kadar hiç bir takım böyle bir sıkıntı yaşamamıştır.gerek ŞENOL hoca gerek METİN hocayı ithamınızdan dolayı şaşırmıyorum yöneticisinin bu kadar palavracı olan bu takımın hoca ve sporcusunun yaptıklarıda fazla görülmemeli sonsözde maçın basiretsiz hakemine her pozisyona itiraz eden rakibi tahrik eden oyunu geren 5numara ile su bidonuna tekme atan rakip oyuncuları her pozisyonda geren hocayı atamayan hakem bu olayların gelişmesinde katkı sağlamıştır ayrıca TARAFSIZ kal YEREL FUTBOL!

kaptan dedi ki...

öncelikle kimse kusura bakmasın şifaspora dolaylı yollardanda olsa laf söylemek kimsenin haddi değildir.biri birilerini suçlarken önce kendi yaptıklarına baksınlar.bu olaylar bakıyoruz şifaspora mal edilmeye çalışılıyor.bu olaylar her yerde oluyor. olsun tabiiki istemiyoruz ama sadece biz günah keçisi değiliz. herkes aynanın karşısına geçsin ona göre kendini değerlendirsin.evet ben ordaydım (kaptan).maçtan sonra özellikle orhanlı kalecisi ve hocasına edilen (5 NO)küfürü ben duydum. onları ben iyi tanıdığım için o anda bu olayı kabullenemedim tepki gösderdim küfür etmeden. ağır olmuşdur olmamıştır, yorum yapmıyorum.o anki psikolojimden dolayı kavacıklı arkadaşlara farklı görünmüş olabilirim.ama biz yıllarını futbola vermiş kişiler olarak hiç bir zaman bu olayları tasvip etmedik bizi tanıyanlar iyi bilir.tabiki bizimde yanlışlarımız olmuştur, ama bir önceki hafta bize yapılanlar da çok farklı değildi. ben yinede kavacıklı arkadaşların şifaspora karşı ağır(ben, hocam,yöneticim kemal ve faruk)eleştirilerine karşı ılımlı yaklaşarak kendim ve herkes adına özür dilemek gerekiyorsa özür dilerim.bizler sporcu ve yönetici olarak küfür etmediğimiz gibi küfürü tasvip etmiyoruz.Ahmet bey yorumlarınızı samimi olarak değerlendirip size teşekkür ederim.ama kavacık adına kim beni ve hocamızı, yöneticilerimizi farklı yansıtıp (hakaret)yorum yaparsa (yukarıdaki yorumlarınız)sizin samimi olmadığınızı düşünürüz.ben,her şeye rağmen oarkadaşı hatırlamıyorum(futbolcu) ondan.hocanızdan,5 nolu futbolcudan(gençlik kanı diyelim)özür dilerim centilmenlik adına.34 nolu arkadaş bizim annemiz gibi senin annende bizim annemizdir emin ol.yorum yazan murat denilen arkadaşa da diyorumki cesaret yazılarla değil icraatlarla olur.hisar maçına gel orada görüşelim diyorsun 200 kişiyle banamı saldıracan hayırdır.ozamanı beklemeye gerek yok merak etme.hem ben butakımın hala kaptanıyım.(eski değil).biz 20 yıldır top oynuyoruz her yerde top oynadık.kalabalığa güvenmedik sadece duygularımızla hareket ettik.şunu bil dayılık taslamadık. belki oanda yanlış yaptık ama bunu kabul ettik diye kimseyede eğilmeyiz.kimsin bilmiyorum belki benden büyüksün(küçük olduğunu tahmin ediyorum)bizim amacımız bu değil.son olarak; ogünkü olaylarda şifasporun kalecisine,hocasına, bana,yöneticisi kemal ve faruk adına yapılan bizi bizden iyi tanıyan, çekemeyen yerel futbola(şifasporu karalayan) demeç veren kişiye sözüm, seni iyi tanıyoruz,seni biliyoruz başarılı olamayacaksın.bundan sonrada seni rahat bırakmayacağız.tekrar söylüyorum kimse şifasporu bu kirli oayların içine çekmeye kalkışmasın.yanlışımız olabilir ama bundan kimse faydalanmaya kalkmasın.bizim hakkımız bu değil.özellikle genel kaptanım kemal abinin yapmış olduğu yorumada sonuna kadar katılıyorum.demeç verirken herkes samimi olsun.(istisnalar hariç).kavacıksporlu arkadaşların bizi anlaması dileğiyle selamlar.

Mevlut dedi ki...

Ahmet ozturk; cok talihsiz bir aciklama yaptiniz hisara mac vereceginizi soyluyorsunuz.kavacikspor kulubunu saibeye bulastirdiniz.kavacik sporun bundan sonraki maclarini saibeli duruma getirdiniz.cok yaziik.derhal istifa etmelisiniz..

Ahmet ÖZTÜRK dedi ki...

mustafa kardeşim....niyetiniz kötü olduğu için yazının özünü bile anlayamıyosunuz....orda ödül vereceğiz diyorum...yani biz allahın izniyle a. hisarını yeneceğiz sizde utanacaksınız demeye getiriyorum ama.....anlamak için pozitif olmak lazım. maalesef sizde ve camianızda böyle bir duygu yok gibi duruyor....bizim başka bir kulüple maçımız var....biz orda onların misafiriyiz, sizin taraftarınız küfür ediyor, onu geçtim taraftar heryerde ediyor,bizim de bi it güruhu grup herkese ediyor bizde utanıyoruz....ama sizin futbolculaqrınızın bazıları( diğerlerini tenzih eder hepsinden özür dilerim)sahadaki iki kulüp futbolcularını sürekli taciz,tahrik ve tehdit ediyor....bi taraftarınız bana trübünde sözlü saldırıda bulundu....tuzlapor yöneticisi olan bir arkadaş önledi olay çıkmsını(bundan haberiniz varmıydı) yoksa tuzlazpor başkan yardımcısından öğrenebilirsiniz...ben genede sesimi çıkarmadım. kötü niyetli olsam öylemi davrnırdım......DÜNDEN BERİ TARAFTARINIZIN YAPTIKLARINI YAZMADIĞIM GÜN GİBİ AŞİKAR İKEN, SADECE FUTBOLCULARINIZIN SAHAYI GERDİĞİNDEN BAHSEDERKEN HALA BAZI ŞEYLERİ ANLAYAMADIĞINIZI GÖRÜYORUM...BİZ TARAFTARINIZIN ETTİĞİ KÜFÜRDE DEĞİLİZ O HER YERDE OLUYOR YAPACAK BİŞİ YOK. BU KULÜPLERLE İLGİLİ BİŞİ DEĞİL,BEN FUTBOLCULARINIZDAN BAHSEDİYORUM....OLMAMASI GEREKEN BU....SENEYE AYNI GRUBA DÜŞMEYECEĞİMİZİN, birbirimize misafir olmayacağımızın garantisi varmı...lütfen herkes sağduyulu olsun... herkes camiasına sahip olsun,denetlemeye çalışsın, ileriye dönük kin tohumları ekmesin... bir maç oynandı yenildik rakibizimi tebrik ettik....derdimiz sadece 3. bir takım sporcularının yaptığı hatalardır...buda bitti gitti..herkes önüne şapkasını koysun düşünsün bi daha nasıl yapmayız bu hatayı diye.....tekrar söylüyorum... allah izin verirsr biz a. hisarını yenecez, (inşallah sakatlarımızda maça yetişir) sizide utandıracaz....başarılar dilerim.. hoşçakalın....ahmet öztürk...kavacıkspor genel kaptanı

Bİ BİTMEDİNİZ dedi ki...

TARAFSIZ BİRİ OLARAK BURAYA BUNLARI YAZAN ARKADAŞLARIN HATA YAPTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM NE OLUP BİTMİŞ ŞURDA YAZILANLARA GÖRE SÖYLEYECEĞİM YA KARDEŞİM SPOR KULUBUSUN DEPLASMANA GİDİYORSUN BU BİR PUAN MÜCADELESİ SEN SAHAYA CIKTINMI DISARIYLA İLİŞKİN YOK SENİN DIŞARISI SENİ BAĞLAMAZ MAÇ BİTER SAHANIN İÇİNDE KALIRSIN POLİS ALIR SENİ BÖYLE BİR BAHANE YOK YOK TRİBÜNDEN KÜFRETTİLER FALAN FİLAN HE ÖTEKİ TARAFTAN ŞİFA SPORLU ARKADAŞLARIN YAPTIGI YORUM BİZİM DIŞIMIZDA OLAN ŞEY ONLARI ORAYA TUZLA BELEDİYESİ GETİRMEDİ HERHALDE SİZ GETİRDİNİZ OLAYLARDANDA SİZ SORUMLU OLURSUN HADİ HEPSİNİ GEÇTİM MAÇ BİTMİŞ GİTMİŞ HALEN SEN BENİM MAHALLEME GELİRSİN SEN ORAYADA GELECEKSİN BU NEDİR YA Bİ BİTMEDİNİZ...YA ARKADAŞLAR ALLAHINIZI SEVERSENİZ NEZAMAN BİRBİRİMİZE ABİ KARDEŞ GİBİ DAVRANICAZ NEZAMAN AHLAKLI SADECE TOP OYNAMAYI DÜŞÜNEN FUTBOLCULARLA ÇALIŞACAGIZ LÜTFEN KULUPTEKİ YÖNETİCİ ABİLERİMİZ SADECE FUTBOLU DÜŞÜNÜN VE NE OLUR ANTRENMAN TAKTİK AHLAK VEREBİLCEĞİNİZ VE ALABİLECEK FUTBOLCU VE KULUP İNSANLARIYLA YOLA ÇIKIN NE OLDU TRİLYONLARMI KAYBETTİNİZ ARKADAŞ NE OLUR YAA

kavacık dedi ki...

ben yusuf metin arkadaşıma bir soru soracam bana sadece bunun cevabı yazarmısın açık yüreklilikle yazarsan sevinirim. soru 1. neden 5 maç ceza aldın ve neden her yıl cezalar alıyorsun.

BERDAL dedi ki...

Orhanlı SPOR sahada cevabını 5 numaraya da dışarda cevabını verdi OLAYI pravaköte eden şahıs odur Yusuf Metin bizim takım kaptanımızdır sahada ve saha dışında örnektir Yusuf abimiz kariyeri ortadadır onun yarısı bile olmaz 5 numara

tribun dedi ki...

tarafsız yazan arkadaşa sormak isterim;
dışarıyla işin yok sahaya bak diyorsun haklısında
ve yapılanda buydu...
maç içinde hakemin ev sahibi lehine oyunu germesiyle oluşan aşırı sertlik nedeniyle zorluk yaşasakta sahada herkes işini yaptı olay bitti diyelim ki sonuç olarak kaybeden takım arabasına biner gider
(saha içi ve dışı küfürlere de göz yummuş olalım)
maç bitiminde oyuncu çıkışında yer alan ve saldıran taraftarlar kimdi
onlar oraya nasıl girdi,
saha içinde maçın sonunda sahadan çıkan takıma saldıran evsahibi ekipten bazı oyuncu ve yöneticilere
sonraki maçın başı olması sebebiyle sahaya girip arada krgaşadan yararlanıp yine deplasman takımına saldıran oyuncu ve yönetici grubuna neden kimse ses çıkarmaz

olayı geren kavacıksporsa ,maçı kazanan ev sahibi neden bu olaylara karışır ve oyuncu yönetici grubu neden bunlara müsade eder ?

sizce mantıklı mı bunlar?

Yusuf dedi ki...

Kavacık .doğrudur 5maç cezayı anadoluhisarı maçında aldım. Çift sarıdan kırmızı gördüm ve hakeme vicdanın rahatladımı. kimin uşaklığını yaptığını sordum hepsi bu kadar ne fazla ne eksik.her yıl ceza aldığımı söylerken galiba yanlışlıkla yazdın yani sürçü lisan diyelim çùnkü 21yılda bir geçen yıl birde bu yıl kırmızı görüp ceza aldım.sana kim bu bilgiyi vermişse işkembeden atmış

yusuf dedi ki...

kavacık 22 yılda son iki yıl cezalı duruma düştüm sana kim söyledi her yıl ceza aldığım yalanını yuh be

yusuf metin dedi ki...

bak kardeşim 1 evet bu yıl 5maç ceza alım çift sarıdan bende hakeme içinde hakaret olmayan vicdanı ile alakalı uşaklıkla ilgili birşeyler söyledim o kadar 2 her yıl ceza aldğım yalanını sana hangi sahteker anlattı çok merak ettim

Ibrahim dedi ki...

Merhaba ben şifaspor oyuncusuyum. Takımın en küçük oyuncularından birisiyim, belki bana laf söylemek düşmez ama rahatsız olduğum bir konu var açıklayamadan duramadım. Kavacık isimli kullanıcı hocamızın dahi küfür ettiğini söylemiş, ben maçın tamamını hocamın yanında izleyen birisi olarak bu yorumu iftira olarak algılıyorum, ayrıca küfür eden taraftarlarımıza ikazda bulunmuştur. 34 numaralı kavacıksporda oynayan abi gerçekten iyi bir insan, ona küfür etmelerine çok üzüldüm ve gerçekten ben de anlam veremedim:( toparlayacak olursam böyle olayların yaşanmasını kesinlikle istemiyoruz. Keşke böyle olmasaydı ama biz de kavacıkspor deplasmanında zor anlar yaşadık, keşke hiç birisi olmasa. Allah'a emanet olun

kamil dedi ki...

tribün;bunlar mantıklı değil diyelim,şifaspor futbolcuları, yöneticileri,ve taraftarları kendi maçı olmadığı halde kendi maçından önce olan maçın takımlarından(Kavacık)birine maç sonu neden tepki gösterir.yukarıdaki yorumda güzel yazmışınız ya;herhalde cevap;etme bulma dünyasıdır.(sizce,mantıklı olan budur herhalde).

kamil dedi ki...

trübün:diyelim ki,saha içi ve dışı küfürlere maaruz kaldınız,saha dışında şifasporlu furbolcu,yönetici ve taraftarların saldırısına uğradınız,neden bu olayları yönetici grubu engellemedi.sizce cevap kimde saklı.aynaya bakın,hangisi daha mantıklı anlarsınız.

Bİ BİTMEDİNİZ dedi ki...

Ozaman hukuki yollardan hakkınızı sonuna kadar arayacaksınız.

serhat dedi ki...

berdal arkadaşım yazdığına bir baksana ne yazmışsın saha içindede saha dışındada 5 nolu oyuncumuza cevabı verdik diyorsun. aynı zamanda sizin galibiyetinizi tebrik ederiz. ama bizim kaptanımız da saha içi ve saha dışında beyfendi birisidir kariyerse adam futbololarak kariyerin enbüyügünü yapmış işolaraksa ticaret olarak kariyerse yini en büyük kariyere sahip mütavazi bir insan. tşk saygılar

mustafa dedi ki...

Adı geçen takımlar, yönetici olduklarını söyleyenler, taraftar olduklarını söyleyenler, futbolu bildiğini iddia edenler, umarım herkes son yorumu yapan arkadaş gibi, (ki bu arkadaş herkese saygısından noktalama işaretlerine bile dikkat etmeye çalışmış) olayların yanlış ve tekrarlanmaması konusunda hem fikir olabilir. İbrahim kardeş, topçuluğunu bilmiyorum, ama insanlığından 10 numara olduğun belli oldu. Böyle devam et, bütün hırsını sahada koşarak at, futbolda olmasa bile hayatta kazanan insanlar arasında olacağın şüphesiz bir gerçek. (Bence herkes yazdıklarını uslubunu tekrar gözden geçirmeli, Oradaki her yönetici çoluğunun çocuğunun rızkından ayırıp hafta sonu ailesini bırakıp kulupleri ayakta tutuyorlar. Keza futbolcularda aynı şekilde binbir emekle sahada yerlerini alıyor. Aynı yola, başka takımlarda baş koyan insanların, birbirlerine boyle davranmaması dileklerimle. Saygılar Mustafa

serhat dedi ki...

mustafa bey gerçekten güzel belirtmişsiniz. inş bundansonra herşey sizin belirtdiğiniz gibi olur futbol bir oyun dur kazanan dostluk olur inş. kazanınca sevinmesini kaybedenede saygı duyulmasını bilmemiz gerekir.

kavacık dedi ki...

siz neyin kafasını yaşıyorsunuz adamlara saldırın ondan sonra bir şey yapmadık kolaymı kurtulcağınızı sanıyorsunuz hisar macına gelmeyiniz söyleyeyim

taraftar dedi ki...

ibrahim kardeşim KAVACIK deplasmanında zor anlar yaşadık demişsin ama senin dediğin gibi zorlancak bi durum yoktu ortada bunu belirtim dedim.Gel gelelim bizim takımımızın tuzlada yaşadıklarına kimsenin anasını bacısını sövmek küfür etmek doğru değil.Bu gibi durumlar bizim sahamızda da yaşanıyor bu davranışı kınıyoruz tabi ki de ama burda söz konusu olan ise bizim takımımıza maç bitiminde saldırmaya çalışılmasıdır.Bizde bu yüzden kardeşimiz olan ANADOLUHİSARI maçına orada olayın içindeki herkesi bekleriz.Aklı olan gelmez ama gelmenizi rica ediyoruz.....

ibrahim dedi ki...

Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.

ibrahim, dedi ki...

Zorlanacak bir durum yoktu madem , Neden soyunma odasına kadar kavacıkspor'un teknik ekibiyle birlikte girdik? Tesisten çıkana kadar bizim çevremizde durdular? Tıpkı sizin burda yaşadığınız gibi olaylar oldu en son bizim yöneticiler otobüse yolcu etti. Tabikide kimse kimsenin anasına bacısına sövmemeli ayıp, ben bunu yukardaki yorumumda da belirttim. Yani demek istediğim olaylar olduktan sonra yöneticilerin geçirmesinin pek de bi anlamı yok. Önemli olan bütün takımların yönetici ve taraftarlarının sağduyulu olmasıdır ki bu olaylar hiç yaşanmasın. Aslında burda hepimiz aynı düşünüyor gibi duruyoruz ama nedense her maç aynı şey oluyor tuhaf olan da bu :)

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.