Pazar, Aralık 29, 2013

Şafak 76'da güneş açtı!

İstanbul 1. Amatör Lig 5. Grup'ta Şafak 76 SK, ikinci sıradaki Güneşlispor'u 3-2 yenerek kümede kalmayı büyük ölçüde garantiledi.



Kümede kalma yolunda şiddetle üç puana ihtiyaç duyan Şafak 76, geçen hafta olaylı maçta İstanbul Malatyaspor'a kaybederek şampiyonluk iddiasını kaybeden ancak play-off'u da garantileyen Güneşlispor'la karşılaştı. Mahmutbey Stadı'ndaki maçın 23. dakikasında Güneşli savunmasının hatasını iyi değerlendiren Hakan Şafak 76'yı 1-0 öne geçirdi. 30'da Mehmet meşin yuvarlağı ağlara göndererek skor 1-1'e getirse de yalnızca 1 dakika sonra Tayfun'un müthiş golü Bağcılar/Şaşkın temsilcisini yeniden öne geçirdi: 2-1.


10 kişiyle kazandılar
Dakikalar 36'yı gösterirken kullanılan köşe vuruşunda topa iyi yükselen Abdülkadir Güneşlispor'un beraberlik golünü attı. 41'de Şafak 76 penaltı kazanırken topun başına geçen Tayfun skoru 2-2 yaptı. İlk yarı bu skorla bitti. Bu arada Şafak 76'da bir oyuncu, 31. dakikada kırmızı kart gördü. Kırmızı-Beyazlılar uzun süre 10 kişiyle oynadı.


Yüksek tempoda geçen maçın ikinci yarısında iki takımda da yorgunluk emareleri görüldü. Özellikle Güneşlispor net fırsatlardan yararlanamazken mücadele Şafak 76'nın 3-2 üstünlüğüyle sona erdi.


HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU


Karşılaşmanın saha komiseri olan Sezgin Piliç'e yardımlarından dolayı teşekkür ederim.


[gallery link="file" ids="101800,101801,101799"]

11 yorum:

erhan dedi ki...

şafak spor 10 kişiyle güneşliyi yeniyo he yok artık arkadaşlar maçı izlemedim doğal olarak kimsenin hakkına girmicem ama benim bildiği o diri güneşli şafağa hele 10 kişi kalan şafağa yenilmezdi şaşırdım doğrusu tebrikler şafak 76

sporsever dedi ki...

yazıklar olsun 60 dk 10 kisi oynayacaksin ve gunesliyi yeneceksin guneslinin yalandan gol pozisyonuna girip bilerek atmamasi cok komik tarih gunesli ve safak sporu taniyacak

trftr dedi ki...

Oncelikle herkes sunu bilsinki iki takimda serefiyle cikip maci oynamistir.cezali veya kacak oyuncu gibi basit konularlada anilmamistir hic bir zaman.eger ki biraz iyi niyeti olunsa gunesli nin gecen haftadan 3 en iyi adamini kaybettigini bilir.guneslinin kazandigi penaltiyi ve devaminda gosterilen kirmizi karti gunesli yedek kulubesi nin bayagi bi katkisi olmudtur heralde.maci seyretmeden ona buna laf atmak iftiradir.sahafaki futbolcularin emeklerine hakarettir.Biz bu maci hakkimizla kazandigimiza Allah sahittir deriz ,siz maclarinizi hakkinizla dair yemin edebilirmisiniz.

sporsever dedi ki...

Kesin hakkinizla aldınız ayip yahu insanda utanma olur

trftr dedi ki...

Bu mac ve dier maclar maci hakkiyla almayan ,serefsizdir.iftira rdenleride Allah islah etsin

giderli genclik dedi ki...

Bizim safak 76 ya bise dedigimiz yok maci gunesli vermistir e gun gelir devran döner ...

trftr dedi ki...

Sizin b.demir maci nasil gecmisse nasil mucadele olmussa,tertemizse aynisida bi mac icin gecerlidir.egerki macta olsaydiniz Gunesli spor oyunculari ve yedek kulubesinin hirsini gorunce dusunceleriniz daha da farkli olacakti muhtemelen.hala israrla bu maca saibe karistirmak isteyen sporsevmedigi her lafindan belli arkadasa ne desek bos.her iki takimda aslanlar gibi oynamistir.esas ayib bu oyuncularin emegine karsii yapilmistir.utanacak birileri varsa bu oyunculara iftira atanlardir.

MEHMET dedi ki...

şafak76 ya maçı sattığımızı ima eden arkadaşlara şunu söyleyeyim belki olayın ciddiyetine o zaman varırlar. ben güneşlisporun forvetiyim ve Allah' a şükür ki kul hakkının ne olduğunu çok iyi bilir ve ona göre yaşantımı düzenlerim her alanda. biz o maçı bilerek mağlup bitirseydik biliyorduk ki özkartal ve b.demirsporlu oyuncuların hakkını yemiş olacaktık. o maçta şafak bileğinin hakkıyla maçı almıştır. bile bile gol kaçıran da en adi şrfsizdir. sayısız gol pozisyonuna girdik ama beceriksizdik atamadık. ve şunuda unutmayın ki geçen haftaki maçımızda da 3 kırmızı kart gördük ve sahaya eksik bir kadroyla çıktık. hiçkimsenin ne şafak76 nın galibiyetine leke sürmeye ne de güneşlinin adını kirletmeye hakkı vardır !

ömer dedi ki...

ayıp ya ayıp safak ve guneslı maçlarını aynı sahada oynuyan ıkı takım ama gun gelır devran doner bunu unutmucaz..

76 sfk dedi ki...

Ayıp olan,sahada ter akıtan mücadele edenlerin emeklerine hakaret etmektir ,çamur atmaktır,aşağılıkça iftira atmaktır.
Şafak 76 ve Güneşli oyuncularına helal olsun.Kendi düştükleri durumun acısıyla iftira atanlara ,şu anda alınları ak vicdanları rahat,gönül rahatlığıyla cevap verebiliyor çok şükür her iki takımda.
Bu maç için orada olan herkez ,hakemi hakem gözlemcisi saha komisieri,yerel futbol muhabiri Alper Kaderoğlu,taraflı tarafsız herkez maçın nasıl geçtiğini,her iki takımında sahada nasıl mücadele ettiğini,yeri geldi sertleştiğini,yeri geldi tartıştığını ,atılan gollerde iki takımında nasıl sevindiğini herkez şahit oldu.
Ben buradan Güneşli oyuncularına da helal olsun diyorum sonuna kadar terlerini akıtttılar.
Buradan sitem edilecekse, biz Güneşli'ye sitem edelim.Aleyhimize verilen penaltı ve kırmızı kartta takım olarak hakemin üstüne iyi oynadılar.
Hiç kimse sahada oynayan oyuncularımızın terine laf edemez.60 dakika 10 kişiyle ciğerleri patlarcasına mücadele eden,gördüğü kırmızı kartla çocuklar gibi ağlayan oyuncumuzun gözyaşına, iğrenç iftiralarda bulunamaz.
Her şeyi takip eden,rakip takımları sahasında takip edenler ,Güneşli nin en önemli 3 adamının geçen hafta kırmızı kart gördüğünü bilmiyormu? Varsın olsun 3 adamıda olsaydı ,o gün inana Şafak 76 yine çıkar aslanlar gibi oynardı.
Biz bu ligte kalacaksak şerefimizle kalalım.
Aynı gurupta,oynamış olduğumuz bütün maçlarda,hakkımızla oynamamışsak,kaçak maçak işlerine gimişsek, bu ligi bırak amatör kümeden yok olalım gidelim.
Peki siz aynısını diyebilecekmisiniz?

erhan dedi ki...

öncelikle kimse bizi b.demirle aynı kefeye koymasın o takım ve hocası oguzzzhan bey kaçak oynattığını kabul etmiş ve muhtemelen 3 puanı silinecek ..he bize bi faydası oldumu olmadı ama sen git başkasının 5-6 futbolcusunu oynat ve kümede kalmaya çalış eee diğer takımların hakları ne olacak ? biz bu sene düşebiliriz evet ama yinede gidip tff ye başvurumuzu yaptık hemde maddi imkansızlıklarla bogusurken yanibu durum erdemli bi harekettr. sizin maça gelince inanın şaşırdım ama siz ve güneşlinin forvetleri durumu anlattınız ve öyle ise size tebrikler diliyor güneşliyede bu istekli oyunlarını son maçta da göstermelerini bekliyorum bizzat tribünde olacağım o maçta HEPİNİZE BAŞARILAR DİLİYORUM ÖZKARTAL ADINA SON YORUMU YAPIYORUM KİMSE YORUM YAPMASIN ARTIK ÖZKARTAL SPOR KULÜBÜ TARAFTARLAR DERNEĞİ..

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...