Pazartesi, Aralık 30, 2013

Amasya Eğitim playoff yolunda

Kadınlar 2.Lig 3.Grup'ta Amasya Eğitimspor erteleme karşılaşmasında Ordu Soyaspor'u 4-0 geçerek ilk yarıyı ikinci sırada kapattı.


Amasya'da uygun saha bulunmaması nedeni ile maçlarını 60 km uzaktaki Taşova'da oynamak zorunda kalan Amasya Eğitim ilk yarısını da 3-0 önde kapattığı karşılaşmayı dört farkla kazanmayı bildi. Amasya ekibinin gollerini 14, 29 ve 40.dakikalarda Asen Albayrak ile 57.dakikada Tuğba Öz kaydetti. Bu sonuçla Amasya Eğitimspor ilk yarıyı 21 puan ile lider İlkadım Belediye'nin üç puan ardında ikinci sırada tamamladı.


Asen Albayrak öne çıktı


Amasya Eğitimspor'un başarısında sekiz maçta 21 gol atan 1997 doğumlu oyuncuları Asen Albayrak'ın payı büyük. Bu hafta da fileleri üç kez sarsan Asen, Kavak Meydan maçında dokuz gol birden atmayı başarmıştı. İlk maçına 2012 yılının kasım ayında çıkan genç oyuncu, bir sene içinde gösterdiği gelişim ile Milli Takım kurmaylarına da hazırım mesajı verdi.


Asen, geçtiğimiz ayda yaptığı bir açıklamada "Amasya Eğitim Bayan Futbol takımının gol atan oyuncusu değil, kazanan takımın oyuncusu olmak beni mutlu ediyor. Gollerimiz bizi başarıya götürüyor. Gol atmak değil, hedefe ulaşmak için takım oyunumuz ön plana çıkıyor." diyerek, lig sonunda Amasya Eğitim olarak başarılı olacaklarına inancını vurgulamıştı.


Erdem G


131230-2 01

Hiç yorum yok:

Gol düellosunun galibi Piyalepaşaspor

İstanbul 2. Amatör Lig 9. Grup'ta Piyalepaşaspor sahasında Şenlikköy Gençlerbirliği'ni 4-3 mağlup etti.