Salı, Aralık 31, 2013

Küçükköyspor’da kadro dışı kalanlar affedildi

Süper Amatör Lig 7.Grupta normal sezonun son haftasında, hafta sonu sahasında Fikirtepe Dumlupınarspor ile karşılaşacak olan Küçükköyspor’da Yönetim kadro dışı bırakılan 4 futbolcuyu affetti.



Bölgesel Amatör Lige terfi için Yükselme Grubu maçları oynayacak olan yeşil-siyahlılarda yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılan Sercan Çobanoğlu,  Aykut Albayrak, Hazar Arslan ve Gökhan Özcan'ı bugün affetti.


 


Kaptanlar devreye girdi
Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan Küçükköyspor Bakan Yardımcısı Bülent Karakuş, “Yönetim Kurulumuz dün 4 futbolcumuzu oy birliği ile kadro dışı bırakmıştı. Bugün takımın tecrübeli futbolcuları ile  yaptığımız görüşmede futbolcular, maddi konuların bir tarafta bırakılmasını ve Küçükköyspor’un Bölgesel Amatör Lige çıkması için ellerinden geleni yapacaklarını ve bunu onur meselesi yaptıklarını tarafımıza ilettiler. Futbolcularımızın bu hassasiyeti bizleri sevindirdi. Biz zaten Yönetim Kurulu olarak mevcut sıkıntıları çözmek için uğraşıyoruz. Amacımız hep birlikte takımımızı bir üst lige taşımaktır. Futbolcularımız bizden takım arkadaşlarının aralarına dönmesini talep ettiler, biz de onları jestine karşılık Sercan, Aykut, , Hazar ve Gökhan’ı affettik.” şeklinde konuştu.


 


Yönetim arayışta
Öte yandan Küçükköyspor yönetimi maddi konularda destek arayışlarına başladı. Semtteki sivil toplum kuruluşları ve semtin ileri gelenleri ile görüşmelere başlayan yeşil-siyahlı yöneticiler takıma gerekli desteğin verilmediğine dikkat çekerek, semtim önde gelenlerinin da taşın altına elini sokmaları gerektiğini söylediler.


 


“Birlikte sevinelim”
Küçükköyspor’u üst liglere taşımak adına kaliteli bir kadro kurup sezona girdiklerinin ve ilk etabı geçtiklerinin altını çizen Karakuş, “hedefimiz, amacımız, takımımızı tekrar layık olduğu liglere taşımak. Bunun için de gerekli desteğin verilmesi ve katkı sağlanmasını arzu ediyoruz. Yönetimde yer alan arkadaşlarla yoğun gayret içindeyiz. Ancak maddi konularda zorlanıyoruz. Takıma gönül verenlerin bugünlerde yanımızda olması gerektiğine inanıyoruz. Başarıyı birlikte kabullenelim, birlikte sevinelim. Çünkü bu takım semtim takımı. Manevi destek bizim için önemli ama maddi desteğe daha çok ihtiyacımız var” dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

4 yorum:

Küçükköylü dedi ki...

Maddi Kazanç Sağlamak İçin Sağlam Sponsorlar Bulmak Lazım Öncelikle. Mesela Fenerbahçenin Yaptığı Gibi. Stadyuma bi sponsor bulunursa iyi olur. KÜÇÜKKÖY STORE açılsa bizde taraftar olarak RESMİ ürünler alsak takımımıza daha çok destek olsak iyi olur.. :)

küçükköylü gökhan dedi ki...

ewet bızde küçükköyümüze destek olmak ıstıyoruz storenın acılması bır cok sıkıntının gıtmesın demektır küçükköyümüz için

küçükköylü Gökhan dedi ki...

ewet cok iyi olur hem takımımız ıcın daha ıyı olur küçükköy storenın acılması bir cok sorunu gidermesıne yardımcı olur

hamdi dedi ki...

Bende katiliyorum sponsorluk olayina hepimiz biliyoruzki 2 ligdeyken reklam tabelasi koyacak yer yoktu arenada bu yolla tekrar yillik reklam alinabilir yardim amaçlı store de olabilirdi bizler kombine alan taraftariz hangi amatör takımda var böyle kenetlenen taraftar ne gerekiyorsa herkes üzerine düşeni yapmalı saygılar herkese

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.