Pazartesi, Aralık 30, 2013

Şampiyon İstanbul Malatya doyasıya eğlendi

İstanbul 1.Amatör Lig 5.Grupta ligin bitimine 2 hafta kala yenilgisiz olarak şampiyonluğunu ilan eden İstanbul Malatyaspor şampiyonluğunu coşku ile kutladı.
İstanbul Malatyalılar Federasyonunun organize ettiği şampiyonluk kutlaması Esenler Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşti.
İstanbul Malatyaspor'un şampiyonluk gecesine iş, sanat, siyaset ve spor dünyasının tanınmışı simaları yanı sıra Malatya ilçe ve köy Dernekleri ve Malatya spora gönül vermiş taraftarlara, İstanbul Malatya spor kulübü Başkan yönetim kurulu ve Futbolcular ve teknik heyet katıldı.



İstanbul Malatya spor kulüp Başkanı H.Hüsnü Öney yaptığı konuşmada, ''İstanbul Malatyaspor'umuzu 2012 yılında kurduk kurulduğumuz yıl 2.Amatör Lig'den ilk yılımızda şampiyon olarak 1.Amatör Lig'e çıkmayı başardık. Bu sezonda 1.Amatör Lig'de 5.Grupta oynadığımız tüm maçları kazanarak liglerin bitimine 2 hafta kala yenilgisiz olarak şampiyon olduk ve İstanbul Süper Amatör Lig'de önümüzdeki yıl oynamaya hak kazanmış oldu. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımızı bu takımın kurulmasında ön ayak olduk ve buralara getirdik ve görevimizi en iyi şekilde yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz Sporcularımızın uzun maraton boyunca boyunca yapmış olduğu tüm karşılaşmalarda akıttığı ter kadar bizlerde tribünlerde ter akıttık. Hocalarımız kulubüde ter akıttı. Onların sevinci ile sevindik, onların üzüntüsü ile üzüldük. Şükür ki, mutlu sona biz ulaşabildik bizlere bu günleri yaşatan futbolcu kardeşlerimize teknik yetimize çok teşekkür ederim ayriyeten bu güzel geceyi organize eden Malatyalarılar Federasyonuna çok teşekkür ederim'' dedi.



Daha sonra yöresel sanatçıların söylediği bir birinden güzel şarkı ve Türküler eşliğinde halaya çekerek şampiyonluğu doyasıya kutladılar.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


[gallery link="file" ids="102109,102108,102107,102106,102101,102102,102103,102104,102105,102100"]

1 yorum:

HÜSNÜ ÖNEY dedi ki...

Yerel futbol ailesine Kulübümüz adına teşekkür ederim.

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...