Pazartesi, Aralık 30, 2013

Şehzadebaşı'nda her şey yolunda

Güngören temsilcisi Şehzadebaşıspor, bu hafta sonu üç kategoride oynadığı maçları da kazanarak haftayı kayıpsız kapattı. 



1. Amatör Lig 3. Grup'ta mücadele eden Şehzadebaşıspor A Takımı, 1863 Boğaziçispor'u 5-1 yenerken Güngören temsilcisinin golleri Yusuf Seyhan , Sezer Özer , Furkan İltaş , Ali Türkyılmaz ve Emre Karakurt'tan geldi


U-16 Takımı, Kağıthane Sadabadspor karşısında 8-0 gibi farklı bir sonuç aldı. Golleri Tayfun Meydan, Sefa Karaman, Murat Beğeçaslan, Anıl Güneş (2), Salih Şakar (2) ve Ömer Kara kaydetti.


U-14 Takımı, Yeni Özkartalspor deplasmanından 4-0 galibiyet alarak döndü. Gollerin üçünü Ali Zorlutürk, Mehmet Çiftgöz ve Emirhan Elitok atarken diğer gol ev sahibi ekibin kendi kalesine atmasıyla geldi.


Takım Sorumlusu Fatih Ünal, "Haftayı puan kaybı yaşamadan kapattık. Takım hocalarımı ve bütün futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki bütün maçlarımızda aynı sonuçları alırız. Alt yapıya verdiğimiz önem burada ortaya çıkıyor. Şu anda 2007 doğumlulara kadar grubumuz var. Bir iki seneye kadar bu çocukların isimleri herkes duyacaktır" dedi.


Yerel Futbol Sitesi


[gallery link="file" ids="102146,102147"]

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.