Pazartesi, Aralık 30, 2013

Yeşilkent Avcılar'a heyecan getirdi

İstanbul Amatör lige yeni katılan Avcılar Yeşilkentspor kulübü Başkanı Aytekin Yayla, İstanbul Amatör ligine giren yeni bir spor kulübü. Amacımız buradan yeni yeteneklere yeni yıldızlara kazandırmak dedi.


İhtiyaç duyulan mahallelerden biri olan Yeşilkent artık bir spor kulübü oldu. Yeşil Beyazlı renklerle yeni sezonda İkinci Amatör Lig ve U16 Ligi’nde mücadele başlayan Avcılar Yeşilkent Spor kulübü Başkanı Aytekin Yayla açıklamasında, ‘’başarıya gidecek yolun sırrına ve sporda düzenli çalışmanın önemine vurgu yaptı. Avcılara sporuna yeni bir spor kulübü daha kazandırıldı… Avcıların’ın en büyük mahallelerinden biri olan Esenkent var olan futbol sevgisini geliştirmek ve yaymak adına Yeşilkent Spor kulübü kuruldu.

Kulübün Kurucu Başkanı Başkanı Aytekin Yayla, öncelikle, Esenkent merkezli olmak üzere Avcılar genelinde yaygın bir alt yapı ağı oluşturmak, bu ağ içerisinde yaş gruplarına göre Avcılar ve Türk sporuna sporcu kazandırmaktır olduğunu söyledi.

Avcılar Yeşilkent Spor kulübü Başkanı Aytekin Yayla, ilerisi için hedeflerini yüksek tutuyor. Yönetim Kurulu için en büyük hedef, 5 sene içerisinde BAL düzeyinde bir takım kimliğine bürünmek… Bunun yanında altyapı ve tesis çalışmalarının yanı sıra üst yapı olarak görülebilecek A takım düzeyinde sportif başarılar elde ederek Yeşil Esenkentspor’u futbolun merkezi haline getirmek amaçlanıyor. BAL gibi kendisine yüksek hedefler koyan yeni yönetim büyük bir hevesle çalışmalarına başladı. Esenkent Mahallesini ise yeni oluşan kulübe katkı sağlaması bekleniyor. Yayla, Kulübü aynı zamanda Amatör sporu geliştirmek ve sevdirmek adına bölgeye spor tesisleri kazandırmak ve sporcu geliştirmek için gençlerin aileleri ile bir arada bulunabileceği hem sportif hem de kültürel bir çatı oluşturmak adına projeler geliştirip bu projeleri yaymak ve hayata geçirmek en önemli hedefleri arasında yer alıyor.

Kulübün Genel kaptanı Mahir Aytekin Yaylada yaptığı açıklamada, Esenkent bölgesine zamanın koşullarına uygun ve bölge halkının kullanıma açık bir spor kompleksi kazandırmanın en büyük hedefler arasındadır yer aldığını belirterek” Okullar ile işbirliği içine girip okul-kulüp ilişkisini kurumsal ve profesyonel bir anlamda koordine ve planlaması içinde olacağız dedi.

HABER: YILMAZ AKTEPE



[gallery link="file" ids="102411,102412,102413"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...