Pazar, Aralık 29, 2013

Bağcılarspor'a Parseller freni

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta Bağcılarspor sahasında Alibey Hospital Parsellerspor'a 2-1 yenildi ve beş haftalık yenilmezlik serisine veda etti.


Geçen hafta Beykoz'u 3-0 gibi net bir skorla geçen Bağcılarspor, play-off mücadelesi veren Parsellerspor'u da devirme amacıyla sahaya çıktı. Oyunda çok istekli başlayan taraf Bağcılarspor'du. Recep, Ferhat ve Sinan'la ile etkili olan Kırmızı-Lacivertli ekip buna karşın 14. dakikada Samet'in attığı gole engel olamadı ve Parsellerspor 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla bitti.


İki takım da 10 kişi bitirdi
İkinci yarıda futbol severler bir stresli karşılaşma izlendi. Parsellerspor'dan Erdi kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakırken bu avantajı iyi değerlendiren Bağcılarspor 62'de yapılan ortaya iyi yükselen Emre'yle durumu 1-1 yaptı. Lakin daha sonra hakemle bir diyalog yaşayan Muhammet'in atılmasıyla Bağcılarspor da 10 kişi kaldı.


Maçın 77. dakikasında Parsellerspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Berent skoru belirledi: 1-2. Bu skorlar Parsellerspor üst üste 4. galibiyetini aldı ve play-off umutlarını sürdürdü.


HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU
Not: Karşılaşmanın saha komiseri olan sayın Sezgin Piliç'e yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.