Pazar, Aralık 29, 2013

Şişli Yayla intihar etti, saha karıştı!

İstanbul 1.Amatör Lig 9.Grup’ta Şişli Yaylaspor 2-0 geriden geldiği karşılaşmada maçta beraberliği sağlasa da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Karşılaşma sonrasında ise ev sahibi takımdan 4 futbolcu kırmızı kart gördü.


Feriköy Stadı’ndaki mücadele Küçükayasofya 30.dakikada Burak ve 49.dakikada Ramis ile skoru 2-0’a getirdi. Şişli Yayla karşılaşmayı bırakmadı ve 60.dakikada Erkan kafa ile farkı bire indirdi. 70.dakikada Burçin skorda dengeyi sağladı. 2-2’den sonra Şişli Yayla yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremedi. Uzatma dakikalarında kale sahasında yaşanan karambolde Tugay konuk takımı öne geçirdi ve maç sonunda istenmeyen olaylar yaşandı. Karşılaşma sonrasında Şişli Yaylaspor’dan dört futbolcu kırmızı kart gördü.


STAT: Feriköy
HAKEMLER: Ali Uzman, Sercan Bayram, Adem Çelebi
ŞİŞLİ YAYLASPOR: Tolga, Berat, Burçin, Emre, Erkan, Biret, Uğur(Dk.64 Aydın), Atakan, Mehmet(Dk.46 Serkan), Ufuk, Gürkan
KÜÇÜKAYASOFYA: Murat, İsmail(Dk.80 Ahmet), Önder, Cüneyt, Tugay, Burak, Ramis, Zeki, Cenk, Eyüp, Furkan
GOLLER: Dk.30 Burak, Dk.49 Ramis, Dk.60 Erkan, Dk.70 Burçin, Dk.90 Tugay
KIRMIZI KARTLAR: Mehmet, Tolga, Gürkan, Burçin


HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK


[gallery link="file" ids="101951,101952,101953,101954,101955"]


 

2 yorum:

ertan ahir dedi ki...

Neden bu olaylar yaşandı anlamadım.Son maç Hürriyetgücü'nün maça asılmayacağını zaten maçta Şişli Yayla'lı yöneticiler kendileri söylüyodu ;)

Bayram YANIK dedi ki...

Şişli Yayla Sporun Hocası Bayram YANIK olarak K.AYASOFYA lı kardeşlerimden dünkü yaşadıklarından dolayı şahsım adına özür dilerim. 15 yıllık profesyonel futbolculuk hayatımda yaşamadıkları bana futbolcu arkadaşlarımın bazıları yaşatmış oldu. Unutulmamalıdır ki, maç sahada kazanılır. Bunu benim arkadaşlarım beceremedi, üzgünüm. Böyle ortamlarda olmak benim kişiliğime çok ters ama inşallah bu ortamı bize yaşatanlar vicdan azabı çekerler. Küçük kardeşlerimize örnek olurlar. Tebrikler K.AYASOFYA

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.