Pazar, Aralık 29, 2013

Güzelhisarspor'da Fuat Özcan dönemi

Fatih ilçesi kulüplerinden Güzelhisarspor'un yapılan olağan genel kurulunda başkanlığa Emin Fuat Özcan getirilirken görev dağılımı yapıldı.



Güzelhisarspor Kulübü'nün Namık Sevik Spor Kompleksi'ndeki lokalinde yapılan genel kurula kongre üyelerinin yanı sıra Fatih kulüplerinin temsilcileri de katıldı. Tek liste halinde gidilen seçimde, kulübe yıllardır yönetici olarak hizmet eden Fuat Özcan başkanlığa seçildi.


Özcan, kongrede yaptığı konuşmasında "Güzelhisarspor Kulübü'nde 2007 yılından bu yana görev yapıyorum. Altı yıldan beri kulübüme her yönden elimden geldiği kadar manevi ve maddi olarak desteklerimi sundum. Bugün yapılan genel kurulda başkanlığa tek aday olarak girdim. Güzelhisarspor'a yöneticilik görev süremde 30'a yakın futbolcu getirerek topluma ve kulübüme kazandırdım. Getirdiğim oyuncular arasında bir tane İstanbul il hakemi, bir tane HİF hakemi, iki kişi de çalıştırıcı adayı olarak Futbol Federasyonu'na müracaatlarını yapmıştır. Böyle spor adamları yetiştirdiğimiz için hocalarıma ve teknik heyete huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ederim... Başkan olarak kulübüme en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Yönetim kurulu üyelerim ile birlikte çalışarak başarılı günler yaşayacağımıza inanıyoruz. Geçen sezon A takım tarihimizin en iyi dönemini geçirten Hocamız İlhan Karaca ile yolumuza devam edeceğiz. Genç takımımızın başına Hayati Karatepe’yi, U-17 takımımızın başına Hüseyin Kıran'ı, minik takımızın başına Yunus Mert Özcan'ı getirdik. Kongremizin; kulübümüze, spor camiamıza ve Fatih'imize hayırlı olmasını diliyor 2013 - 2014 sezonu hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.


Bu arada geçen dönemin kulüp başkanlığı yapan Şahin Demirtaş, voleybol şube sorumlusu olarak yeni yönetimde yer almaya devam etti.


Genel kurul sonrası yönetim kurulu şu şekilde oluştu: 


Emin Fuat Özcan (Başkan)
Yücel Durukan (İkinci Başkan, Basın Sözcüsü)
Süleyman Aydın (İdari Amir)
Kamuran Dilsiz (Sayman)
Halil Çoban (Genel Sekreter)
M. Ali Ülger (Halkla İlişkiler)
Ramazan Coşkun (Kulüp Sorumlusu)
Adnan Tavas (Genel Kaptan)
Ayşe Özcan (Sosyal Kültürel İlişkiler)
Orhan Aydın (Sosyal İlişkiler)
Şahin Demirtaş (Voleybol Şube Sorumlusu)
Nihat Güneş (Sportif İşler)
Fadime Uçar Durukan (Denetim Kurulu)
Sedat Özcan (Denetim Kurulu)
Ahmet Çoban (Denetim Kurulu)
Mehmet Tekkol (Denetim Kurulu Yedek)
Lütfü Eyüpoğlu  (Denetim Kurulu Yedek)
Orhan Baykan  (Denetim Kurulu Yedek)


HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN


[gallery link="file" columns="5" ids="101978,101979,101980,101981,101982,101983,101984,101985"]

1 yorum:

ibrahimhoca dedi ki...

Durustlugunden asla taviz vermeyen ornek baskan a basarilar diliyorum

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...