Pazartesi, Aralık 30, 2013

2. haftanın ardından 'Avcı' oldular

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grup’ta sezona yeni Başkan Ekrem Erol ve Yönetim Kurulu ile birlikte Teknik Direktör Fatih Türkkan ile giren Avcılar Belediyespor, ilk 2 hafta ‘av’ olduktan sonra ‘avcı’ kesildi ve maç kaybetmedi.


İlk iki hafta kaybettiler...
Sezonu geç açan ve hazırlık maçlarını dahi sınırlı sayıda yapan Avcılar Belediyespor, ligin ilk haftasında Adalarspor’a deplasmanda 2-1 mağlup olmuş, 2.haftada kendi sahasında Küçükköyspor’a  tek golle yenilmişti. Ardından takıma takviyelere devam eden Sarı siyahlılar Evren Tozkoparan ile anlaştı. Ercan Işık’ın ve Evren’in 8’er gol kaydettiği Avcılar Belediyespor rakip filelere 42 gol bıraktı. Kalesinde ise 16 gol gördü.


Avcılar Belediyespor son olarak deplasmanda Zara Ekinlispor’u 3-2 mağlup etti. Goller Emre, İrfan ve Evren’den geldi. Avcılar temsilcisi Yükselme Grubuna katılmayı garantilerken ligin son haftasında Pendikgücü’nün ligden çekildiği için hükmen galip ayrılacak ve 50 puan ile ligi tamamlayacak. Grupta şampiyon ise Fikirtepe Dumlupınar için küme düşmeme mücadelesi vereceği Küçükköy maçının ardından netleşecek.


HABER: ERHAN HARPUT

1 yorum:

hasan canbaz dedi ki...

Avcılar belediye spor kulübü bu sezonun en flaş takımıdır.hem 7.grup gibi zor bir gruptan çıktılar hemde bu liglerin çok üzerinde bir futbol oyunu ortaya koydular.ilk 4 hafta 2 puanla başladı rakipleri 12 puandaydı.kadrolarında deneyimli oyuncuların yanında çok genç oyuncularda var ama bu başarıda en büyük pay bence teknik ekibindir .takımın teknik sorumlusu fatih hoca yıllarca bu takımın alt yapısında ve a takımında çalıştıktan sonra galatasaray ve profesyonel takımlarda çalıştı,yardımcı antrenör erhan hoca uzun süre bu takımın kaptanlığını yaptı. sezona sıfırdan takım kurarak başladılar ve bu oyuncuları çok iyi kaynaştırdılar .bence bu başarının devamı gelecektir.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.