Pazartesi, Aralık 16, 2013

Güngörenspor rövanşı aldı

İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup'ta Güngörenspor, Esenlerspor'u 3-1 yenerek beş hafta sonra galip gelirken, ilk yarıda yenildiği rakibinden rövanşı aldı.



Güngören Stadı yıkıldığı için müsabaka Arnavutköy Hasan Doğan Stadı'nda oynanadı. Konuk Esenlerspor 5. dakikada kaptanı Duru'un güzel golüyle 1-0 öne geçti. Bu golün şokunu çabuk atlatan Güngörenspor 25. dakikada beraberliği yakaladı. Soldan Gurur'un getirdiği topta Durumuş ceza sahası dışından sert vurdu. Kaleciden dönen topu Sinan kafayla ağlara gönderdiği ve skor 1-1 oldu.


Golden sonra ataklarını sıklaştıran Güngörenspor Ahmet Kelebekler'in pasında Sinan'ın 25 metreden nefis şutuyla beraberliği sağladı. 2-1 geriye düşen Esenlerspor beraberlik için bastırsa da Güngörenspor kalecisi Adem geçit vermedi. Yeşil-Beyazlılar özellikle sağdan Yasin'in getirdiği toplarla etkili oldu. İlk yarı 2-1 bitti.


Maçın 55. dakikasında gelişen Güngören atağında Uğur'un sağdan ortasına Esenler savunması elle müdahale edince hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen günün en etkili ismi kaptan Durumuş skoru 3-1 yaptı. Bu golden sonra Güngörenspor kalesine yüklenen Esenlerspor savunmada boşluklar verdi ancak Sarı-Lacivertliler Sinan ve Gurur'la net pozisyonlardan yararlanamadı. Mücadele de 3-1 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona erdi.


Bu skorla Güngörenspor tehlikeli bölgeden biraz daha uzaklaşırken üst üste üçüncü yenilgisini alan Esenlerspor düşme hattında kalmaya devam etti.


Yerel Futbol Haber Merkezi


[gallery link="file" columns="4" ids="99591,99592,99593,99594"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 27 Nisan 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...