Pazartesi, Aralık 16, 2013

Gülbaran: Kongrede hesap soracağım!

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Vefa Spor Kulübü Başkanı Mesut Gülbaran, Kulübünün resmi sitesinden bazı açıklamalar yaptı. Başkan açıklamasında çok sert ifadeler kullandı.




Yeşil-Beyazlı Fatih temsilcisinin başkanı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Herkes bu durumdan üzüntü duyuyor”Vefa camiamızda son zamanda yapılan yorumlar her ne kadar haklıda olsa, bizim bu duruma nasıl geldiğimizi herkesin bilmesi için ben de bu açıklamayı yazmak durumunda kaldım. Bu açıklamaya yazarken kimseye, kendimi ve yönetici olan Vefalı, Küçükpazarlı arkadaşlarımın durumunu da göz önüne almak istedim. Çünkü herkes şuan ki durumundan üzüntü duymakta iste doğruların bilmeye hakları da olduğunu düşünüyorum.

“700 Bin TL harcadık”Benim asıl feryadım, sezon başı 500.000 TL paraya bizi şampiyon yapacağını vaat eden, bu sözlerin yerine geleceği inancıyla kulübümüze bütçemize göre pahalı transferler yaptırıp, kendisine de ciddi bütçeler verdiğimiz halde, kulübümüze toplam 700.000 TL harcatan birine takımı ve kulübü teslim etmemizdir. Yapılan bu hatalı transferlerlerden dolayı beklediğimiz verimi alamadık ve Vefa, hedeften kopma noktasına geldi. Bunların neticesinde verim alamadığımız 9 futbolcuyu gönderdik ve şu an 14 kişiyle sahaya çıkan bir kulüp haline geldiysek bunun vebali de o kişiye aittir.

“Küçükpazar’ı kapattım, Vefa’ya her ay 35 Bin TL harcıyoruz”Ben 30 senedir Başkanlık yaptım ve geçen sene bir hata ile tek bir maçtan kaçırdığımız şampiyonluk dahil, her sene şampiyonluk için mücadelede en ön sırada kulübümle birlikte oldum. Bu duruma gelirken ve Küçükpazar kulübünü kapatıp 3 senedir Vefaya yaptıklarım her ay maç başı, personel, alt yapı dahil 35.000 TL.  Hiçbir futbolcunun tek kuruş alacağı yok. Biz her deplasman yediğimiz küfürlerin hakaretlerin dolayısıyla yalnız kalmanın, hakemlerin tesir altında kalmasında mağlubiyetimizin rolü büyük oluyor çünkü vefa taraftarı hepimizin bildiği gibi olgun ve yaş itibariyle çok daha fazla emek sarf ediyor.

“Bu halde olmamıza sebep Vefalı geçinenlerdir”Bunları ben hiçbir zaman bahane kabul edip kendimi avutmuyorum. Çünkü senelerdir yaptıklarım ortada ve bu duruma düşmemem lazımdı. Çünkü özellikle belirtmek istiyorum kulübün tek kuruş geliri olmadan Vefa’yı yönetiyorum. Üstelik yaptığım lokali bile şikayet eden eski vefalılardan dolayı lokalin yıkılmasını nasıl kurtardığımı beni tanıyanlar çok iyi bilirler. Vefa stadındaki binayı Vefa’ya tekrar nasıl kazandırmak için verdiğim savaşı söylememe gerek yok. Şimdi ben soruyorum biz bunları yaparken, ilk oynanan 2-0 kazandığımız Yenibosna maçından sonra dahi, kendini çok iyi bilir eski Vefa yöneticilerinden, toplantıya gelip DESTEK SÖZÜ VERİP, sonra destek ne kelime, KULÜBE BİLE UĞRAMAYAN VEFALI GEÇİNENLER, 1-2 vefalı arkadaşımız haricinde, bizlere yapılan yanlışları Kongrede hesabı sormayacak mıyım? Bu hale gelmemizin sebeplerinde hep söyledim bizleri yalnız bırakan VEFALI GEÇİNENLERDİR.

“Ocak ayında telafi edeceğiz”Şimdi şu bilmezi isterim ki yapılan bunca hataların telafisini Ocak ayı transfer döneminde gidermeye çalışacağım. Bütün hocalara haber gönderdim. 5-6 oyuncu acil lazım bu haftaki Keşan maçından alnımızın akıyla çıkalım. Çünkü elimizdeki kadro bu ne bizim nede şuan ki hocalarımızın yapacağı çok bir şey yok. Sezon başında bütün vefalıları bir araya getirme sözü vermiştim ama inanın kapı kapı dolaşıp kendilerini davet ettim, dediğim gibi son senem çünkü zaten yüklü külfetin altından geliri olmayan kimse dayanamaz. Bakalım kongrede bizi yalnız bırakanlar nasıl hesap verecek herkes görecek.

KAYNAK: http://www.vefaspor.com

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...