Cuma, Aralık 06, 2013

'Okspor'un da bizim kadar suçu var'

Topçularspor Kulüp Başkanı Fatih Kulaksız, Kulaksız Okspor maçında çıkan olaylarla ilgili sessizliğini bozdu. Sert bir açıklamaya imza atan Kulaksız "Tek suçlu biz değiliz" dedi.



Rami Stadı'nda oynanan maç konuk ekibin 1-0 üstünlüğüyle devam ederken 90+1'de çıkan olaylar nedeniyle tatil edilmiş, Okspor hükmen 3-0 galip sayılırken Topçularspor'un 3 puanı silinmiş, ayrıca sezon  sonuna kadar sahası kapatılmıştı.


fatihKulaksiz01Topçularspor Kulüp Başkanı Fatih Kulaksız, Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, sezon başından bu yana birçok olumsuzlukla karşılaştıkların belirterek, "Bu sezona büyük yatırımla, büyük emekle girdik ama çok haksızlığa uğradık. Her iç saha maçımız sanki deplasman havasında geçiyor. Hakemler rakip takımların etkisi altından kalıyor. Sezon başından beri aleyhimize 7 penaltı verildi, 5 kırmızı kart çıktı. Buna karşın 6 çok net penaltımız verilmedi" dedi.


'Oyuncularımın psikolojisi bozuldu'
"Hakem hatalarından dolayı 11 puan yitirdik. Her şeye rağmen Okspor'la final maçı oynayacak duruma kadar gelmeyi başardık" diyen genç başkan şöyle devam etti: "Gelin görün ki maçta ilk 20 dakikada 4 sarı kart gördük,  1 tane net penaltımız verilmedi. Bu kartların hiçbiri faulden değil . Sindirme amaçlı bu kartlar gösterildi. Hakem sağ olsun 'Hocam' diyene sarı kart verdi. Verilmeyen bir penaltımız var ki, dünyanın her yerinde bunun adı penaltı. Bu gibi kararlar iyi niyetle mücadele eden futbolcularımın psikikojisini bozdu. Son dakikada rakip takımın 2-3 oyuncusunun tahriki ve hakemin yanlış kararları neticesinden istenmeyen olaylar çıktı."


'Okspor ve İHK'den de özür bekliyorum'
Kulaksız, çıkan olaylardan dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, "Ne olursa olsun Topçularspor'a yakışmayacak bir fotoğraf ortaya çıkmıştır. Sorumluluğu üstüme alıyorum. Ama Okspor camiasının da masum olmadığını, Okspor'un ve hakemin de en az bizim kadar bu olaylarda payı olduğunu düşünüyorum. Amatör futbol kamuoyunda böyle bir olayla gündeme geldiğimiz için özür diliyorum. Aynı özrü Okspor camiasından ve İl Hakem Kurulu'ndan da bekliyorum" diye konuştu.


HABER: EFKAN BUCAK

1 yorum:

ilker dedi ki...

özür mü ? hangi özürden bahsediyorsun Fatih Kulaksız maçdaydım kulaksız okspor futbolcularına etmediğiniz küfürler hakaretler kalmadı. aynı şekilde ondan önceki maçda kazandığınız cevizli macı araştırılsın . şimdi de kalkmışsın burda masum rolüne yatıyorsun ayıp ayıp şu söylediklerine kendin bile inanmıyordursun.

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.