Cuma, Aralık 06, 2013

Akçakocaspor yine savunma verecek

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden Akçakocaspor’da sular durulmuyor. Kulüpte son günlerde sporcular oynadıkları müsabakalarda çok agresif davrandıkları için sık sık  fedarasyondan ceza almaları dikkati çekmektedirler Kulüp geçen sezondan bütün futbolcularıyla yolları ayırdı, sezon başından bu yana 4 hoca ile çalışma ortamına girdi.
Oynadığı 10 müsabakada 4 defa para cezası aldı.Bazı oyuncular On müsabakada sık sık kırmızı kart aldı .Takımda ekonomik krizin  olduğu  söylenmekte.Takımın deplasman ve kendi sahasında sık sık federasyondan cezalar alması federasyon yetkililerin gözleri Akçakocaspor’da olduğu gelen bilgiler arasında.Bazı oyuncuların kendilerine muhatap olacak yöneticilerin bulunmadığını dile getirdikleri ileri sürülürken, takım yönetiminin takıma sahip çıkmadığı takımın üzerinde baskı kuramadıkları gözlenirken,bazı oyuncuların takımın ilgisiz kaldığını, sık sık hoca değiştiğinin kendilerinin konsantrasyonlarının bozulduğunu bazı maçlarda  mağlup olduklarını, takımda işlerin iyi gitmediği, daha ligin 10.haftası olmasına rağmen bu şekilde olayların baş gösterdiği bir takımın sezon sonunu nasıl getireceği de merak konusu olduğu gelen bilgiler arasında. İşte Akçakocaspor’dan istenen ilgili  savunma yazısı  “Akçakocaspor kulübü hakkında; 01.12.2013 tarihinde oynanan Serdivanspor- Akçakocaspor BAL müsabakasında takım halinde sportmenliğe aykırı harekette bulunmaktan savunma istenmesine karar verilmıştır.”

HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

Cinel: Şimdiki hedefimiz 2. Lig

Beykoz İlçesini 2024-25 Sezonunda TFF 3.Liginde temsil edecek olan Beykoz İshaklıspor'da Kulüp Başkanı Ali Cinel İlçe Yerel Medya temsil...