Pazartesi, Aralık 02, 2013

Beyköy Belediyespor farkı

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta mücadele eden  Beyköy Belediyespor, kendi saha ve seyirci önünde Eskişehir temsilcisi Eskişehir Sağlıkspor ile mücadele etti ve sahadan 4-1 lik skorla ayrıldı.

 

Güzel bir havada oynanan müsabakaya ilgi fazlaydı,baştan sona kadar üstün oynayan taraf Beykökbelediyespor oldu. Ligde 10. Hafta müsabakasında kendi saha ve seyircisi önünde Eskişehir Sağlıkspor ile karşılaşan Beyköy Belediyespor 1.-13. Dk. Ahmet, 21.dakikada Bayram ve 3.dakikada Bahadır’ın atmış olduğu gollerle rakibini 4-1 yendi. Eskişehir Sağlıkspor'un tek golünü ise Beyköy Belediyespor’dan 32. Dakikada Bahadır kendi kalesine atarak müsabakadaki tek golünü kaydetmiş oldu.

 

Karşılaşmanın ilk yarısında erken gelen gollerle sevinen temsilcimiz, rakibinin oyundan kopmasına neden olunca, temsilcimiz  hemen maçın başında ,1. Dak.Ahmet ile gol buldu 1-0.Hemen  ardından 3 dak. bu sefer de sahneye Bahadır çıktı ve takımımın 2.golünü kaydetmiş oldu 2-0 . Etkili ve hırslı oyununu bu dakikadan sonra daha da arttıran Beyköybelediyespor’da yeniden sahneye çıkan Ahmet, 13. dakikada takımının 3.golünü filelere gönderdi. Bu golden sonra daha bir arzulu oynayan Beyköybelediyespor’da, sahneye son kez bugün çok güzel futbol oynayan, Bahadır takımının 4 ve son golünü kaydetti. Müsabakanın 32. dakikada korner atışı sonrasında karambolde kalan topa yanlışlıkla kafa vuran Bahadır bu sefer  kendi kalesine golü atmış oldu ve bu gol müsabakadaki Eskişehir Sağlıkspor’un tek golü olmuş oldu. Bu goller ile müsabakanın da ilk yarısı tamamlanmış oldu 4-1.

İkinci yarıya iyi başlayan rakip takım oldu. İyi oynamasına rağmen gol bulamayan Eskişehir temsilcisi karşılaşmadan 4-1’lik yenilgi ile ayrıldı. Bu skor ile temsilcimiz Beyköy Belediyespor, puanını 15 ‘ e yükseltirken grupta da 8. Sırada yer aldı. Eskişehirsağlıkspor ise puanda kaldı.Ligde ilk yarıda son haftalara girilirken temsilcimiz gelecek hafta deplasmanda Mudurnuspor ile karşılaşırken, Eskişehir Sağlıkspor kendi evinde karşılaşacaktır.

Stat: 18 Temmuz
Hakemler: Mustafa Şahin, Fatih Yılmaz,Müsliddin Aydın (Bölgesi)
Beyköy Belediyespor: İlker, İlhan, Bahadır,(dk.60 Oğuzhan), Mert, Gökhan,Soner,Selman, Emre, Bayram,(dk.46 Fehmi )Ahmet, (dk.88 İsmail),Çağlar
Eskişehir Sağlıkspor: Ahmet,Mehmet,Cengiz,Fethi, Oğuzhan,Murat,(İlyas),Ahmet, Kerem (Ömer),İlkcan,Oğuz (dk.77 Hakan)
Goller: dk1-13 Ahmet, dk.3 Bahadır, dk.21 Bayram, dk.32 Bahadır (Kendi Kalesine)

HABER: İBRAHİM TUZCU


 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..