Pazartesi, Aralık 02, 2013

Tunaspor puan kaybı yaşadı

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grubun 16 hafta karşılaşmasında, lider Bayrampaşa Tunaspor, Sahasında Paşabahçe'yi ağarladı. 90 dakika boyunca,daha çok gol pozisyonuna giren taraf ev sahibi Tunaspor olsa da0-0 berabere kalarak evinde puan kaybı yaşadı.


Maça çok etkili başlayan taraf ev sahibi Tunaspor oldu. 2.dakikada Kaptan Emin'in kullandığı firikik atışı barajdan döndü. Berkan ceza sahasına içerisine tekrar doldurduğu topu Kaptan Emin kafayla Cüneyt'in önüne indirdi, onun yakın mesafeden vuruşu Kaleci Mesut'un omzuna çarparak kornere çıktı. 7.dakikada ev sahibi Tunaspor Cüneyt'in sağ taraftan getirdiği topla arka direkte buluşan Semih Küçük sert bir kafa vuruşu yaptı. Top Paşabahçe kalesinin yan direğine çarparak tekrar oyun alanına geri döndü. Dakikalar ilerledikçe Tunaspor'un baskısı da artmaya başladı. Maçın 19.dakikasında ceza sahası içerisinde Emin'in kafayla indirdiği topu yakın mesafeden dışarı atan Eren Ziya oldu.Konuk Paşabahçe Takımı ilk ciddi atağını 28.dakikada gerçekleştirdi. Selçuk'un kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içerisinde, bir anda boşta kalan topu üstten aut'a atan oyuncu Oğuzhan Civelek oldu. Karşılıklı ataklarla ilk yarı 0-0 berabere tamamlandı.

İkinci yarı daha çok risk alan Tunaspor 48.dakikada Berkan kullandığı köşe vuruşunda Aykut yakın mesafeden dokundu, Paşabahçe Kalecisi Mesut güçlükle bu topu önledi. 65.dakika'da sol taraftan atak hazırlığı yapan Arif, ceza sahası içerisinde topu Emin'le buluşturdu. Onun ara pasında Eren Ziya'nın dönerek vurduğu top yakın mesafeden aut'a gitti.Maçın sonlarına doğru Tunaspor gol için yüklense de karşılaşma 0-0 berabere tamamlandı.

Bu sonuçla birlikte Tunaspor'da Paşabahçe Takımı da son iki sezonda dördüncü kez berabere kalarak bir birlerine üstünlük kuramadılar.


SAHA: Bayrampaşa Belediye Sahası

HAKEMLER: Mustafa Murat Oğuz,Güray Çitiloğlu,Cuma Yıldızturan

SAHA KOMSERİ: Nezir Aydın

BAYRAMPAŞA TUNASPOR: Selçuk,Berkay,Arif,Aykut,Orhan,Berkan,Emin,Cüneyt,(Burak),Eren Ziya, Kerem,Semih Küçük

TEKNİK DİREKTÖR: Ata Haluk Yalın

PAŞABAHÇE: Mesut,Mehmet,Oğuzhan Civelek,Suat,Gökhan,(Arif),Alper,İshak,Selçuk,Onur, Yusuf,Oğuzhan Öztürk,(Soner)

TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Fahrettin Eldek,

SARI KARTLAR: Alper,Eren Ziya,Kerem,Arif,İshak,Cüneyt,Aykut,Berkay,


HABER-FOTOĞRAF: SELİM AÇAN
www.tunaspor.com

 

[gallery link="file" ids="96205,96204"]

Hiç yorum yok:

Beylikdüzüspor'da büyük hüsran

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup’ta son haftaya şampiyonluk umuduyla giren Beylikdüzüspor, küme düşmesi daha önceden kesinleşen Yeşilova Yeni Ufu...