Çarşamba, Ocak 15, 2014

Halkalı'da hedef namağlup şampiyonluk

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Halkalıspor, yeni hazırlıklarına teknik direktör Selçuk Yıldız yönetiminde start verdi.



Kaliteli ve geniş bir kadro ile yoğun tempoda çalışmalarını sürdüren Yeşil-Beyazlıe ekip, hazırlık döneminde Sabahattin Zaim Üniversitesi ve Halkalı Çamlıkaltıspor ile 2 hazırlık karşılaşması yaptı, bu iki karşılaşmadan da 4-2 galip ayrıldı.


"Hedefimiz şampiyonluk değil, nağmağlup şampiyonluk" diyen Teknik Direktör Selçuk Yıldız, sözlerine şöyle devam etti: "Kaliteli ve geniş bir kadromuz var, bu durum bazen avantaj, bazende dezavantaj olarak size dönebilir, bu yüzden öncelikli hedefimiz takım içindeki dengeleri iyi kurmak ve arkadaşlık seviyesini üst seviyelere çıkarmak. Hazırlık dönemindeki çalışmalarımızda ve hazırlık karşılaşmalarında oyuncularımın gayretleri beni mutlu ediyor.


Sezon öncesinde ekibimizle ön hazırlık çalışmalarında bulunduk, Avrupa'daki takımların hazırlık programlarını araştırdık ve bir derleme yaptık, sonuç olarak amatör bir takımız, oyuncularımızın büyük bir bölümü uzun zamandır antrenman yapmıyorlardı, bu doğrultudaki program ile çalışmalarımıza başladık, hazırlık döneminin yarısı tamamlandı, henüz tam olarak hazır değiliz, fakat hazırlık karşılaşmalarındaki oyun bizleri gelecek için umutlandırıyor.


Sezon başlamadan önce bir kamp programımız var, kampa kadar kadromuzu şekillendirmek istiyoruz, düşüncemiz 22 kişilik bir kadro, malumdur ki hazırlık döneminde katılımlar yüksek oluyor, bizde şu anda onu yaşıyoruz bazı oyuncularla malesef yollarımızı ayırmak zorunda kalacağız.


Küçükçekmece'de ses getirecek transferlere imza attık, yakında bu transferleride toplu imza töreniyle sizlerle paylaşacağız, transferlerde emeği geçen yöneticilerimize ve fedekarlık gösteren futbolcu kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum."


Yerel Futbol Sitesi


 

[gallery link="file" ids="105514,105513"]

1 yorum:

yılmaz dedi ki...

şimdi nağmağlup şampiyonluk diyorsunuz ama ..

Silivri Tepecik'i tek golle geçti

TFF 3. Lig 3. Grup'ta play-off'u daha önceden garantileyen Silivrispor son hafta maçında deplasmanda, rahat bir konumda bulunan Büyü...