Çarşamba, Aralık 18, 2013

Ulutepespor Şafakspor'dan puan aldı

İstanbul 1.Amatör Lig 6.Grup'ta Ulutepespor ile Şafakspor arasındaki mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.Ev sahibi Ulutepespor ligde topladığı 12 puan ile küme düşmeme mücadelesi verirken, Şafakspor 25 puanla 3.sırada yer alıyor.


Stat=Kağıthane Sadabat
Hakemler= Nuri Bingöl-Mesut Yıldız-Ömer Kibir oğlu
Ulutepespor= Mehmet-Sadık-Tuna-Cemil-Deniz-Mehmet-Hüseyin " dk 84 Doğukan Kutlu er"-İsmail-ömer"dk 70 Servet"-Ali-Volkan "dk Doğukan"
Şafakspor= Bilal-Koray-Özcan-Özcan Sezer-Soner-Ahmet-Süleyman-Kemal-Murat -Osman"dk 70 Yunus"-Ertan


Karların eridiği, güneşin gök yüzünde parıldadığı güzel havada baştan sona çok güzel ve heyecanlı bir müsabaka izledi futbol severler. Maçın 40. dakikasında kaptırılan bir top on sekiz içinde yapılan kusurlu hareket ve Şafakspor penaltı kazandı. Atışı kullanan Murat takımını 0-1 öne geçirdi.


İkinci yarı sahada hırs ve futbol vardı .Hakem mükemmel yönetime sporcular iştirak etti. Bol pozisyona giren Şafakspor ve Ulutepe maçı bırakmadı. Maçın son saniyeleri Ulutepe serbest atış kazandı .Topun başına gelen Servet yirmi metreden o kadar sert vurdu ki kaleci Bilal önce tuttu topu sonra bıraktığında beraberlik golü ağlar ile kucaklaştı . Santrası yapılmayan bu gol ile skor eşitlendi:


HABER: ORHAN BUDAK
FOTOĞRAF: SERKAN YILDIZ


[gallery link="file" ids="99794,99793"]

Hiç yorum yok:

Sultangazispor BAL umutlarını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu son hafta maçında Sultangazispor Beşyüzevlerspor'u 1-0 yendi.