Pazartesi, Aralık 09, 2013

Sınavlar var, peki maçlar ne olacak?

Hafta sonu Açık Öğretim sınavları var. İstanbul amatör liglerinde birçok oyuncunun sınavları var. Peki maçlar ertelenecek mi? TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu'na sorduk...



'Başvuru yapana yardımcı olacağız'
Konuyla ilgili Yerel Futbol'un sorularını yanıtlayan TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, "Biz burada kulüpler için varız. Onlara kolaylık sağlamak isteriz ancak kafamıza göre bir eylemde bulunamayız. Henüz kimse bize başvuruda bulup bilgi vermedi. Eğer kulüplerimiz bu konuda bize başvurursa biz de kendilerine gereken kolaylığı sağlamaya çalışırız. Cumartesiyse pazar, pazarsa cumartesi yapabiliriz maçlarını... Yahut maç saatini değiştiririz. Yeter ki bize başvuru olsun. Şu ana kadar ne hakemler ne de kulüplerden bize başvuru geldi. Ben çarşambaya kadar programı bekleteceğim. Kulüplerimizden ricam eğer mağdur olacaklarını düşünüyorlarsa başvursunlar, ona göre programımızı yapalım. Malum hafta sonu hava durumu da belirsiz" dedi.


BAL'da erteleme olacak gibi
Bu arada TFF'ye yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Bölgesel Amatör Lig'de en az 4 oyuncusunun sınav kağıdıyla başvuran kulüplerin maçlarının pazartesine ertelenmesi söz konusu.


HABER: EFKAN BUCAK

2 yorum:

elmas hoca dedi ki...

3 oyuncusu sınava giren ne yapacak bir çözüm bulunması lazım

Görkem dedi ki...

hafta sonu süper amatörde önemli bir maçımız var. Ancak benim hem ctesi hem de pazar günleri sabah 9.30 ve öğlen 14:00 olmak üzere iki grup sınavım var. İki gün de hem sabah hem de öğlen var. Kulübüm maça gelmemi istiyor ama sınavlara gitmezsem de öğrenim sürem 1 sene daha uzayacak. Ne yapıcam ben?

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.