Pazar, Aralık 22, 2013

Şile Yıldız hem direkleri hem Selimiye'yi geçti

İstanbul Süper Amatör Küme 6.Grup'ta play-off hedefine emin adımlarla ilerleyen Şile Yıldızspor evinde konuk ettiği grubun rahat takımlarından Selimiyespor'u  3-0 mağlup etti.



Maça çok istekli başlayan Şile Yıldız rakibi karşısında kalesinde ciddi bir tehlike yaşamadan maçı tamamlamasını bildi. Karşılaşmanın 10. dakikasında orta alanda kazanılan serbest vuruşu yaklaşık 35 metreden çok sert bir şekilde kaleye gönderen Can'ın vuruşunu kaleci toşu köşeden kornere attı. Kazanılan köşe vuruşunu kullanan Vedat'ın ceza sahasına yaptığı ortaya iyi yükselen Ragıp'ın kafa vuruşunda top yan direkten oyun alanına geri döndü. Dönen topu uzaklaştıran defansın topuna gelişine vuran Vedat'ın şutunu kaleci köşeden çıkardı.Bu pozsiyonun arkasından ataklarına devam eden ev sahibi takımım özellikle sol kanatta oynayan Can'ın etkili oyunu ile arka arkaya pozisyonlar bulmaya devam etti ancak gol ile sonuçlanan bir atak olmadı.


Günün etkili oynayan oyuncularından Can seri çalımlar ile ceza sahasına girer girmez kale içine ortaladı topa iyi yükselen Ferdi vurdu ancak üst direği geçemedi.İlk yarı üstün bir oyun ortaya koyan Yıldızspor son vuruşlarda etkili olamayınca devre 0-0 beraberlikle sonuçlandı.


Goller ikinci yarıda
İkinci yarıya da fırtına gibi giren Şile Yıldızspor, Selimiyespor kalesini Ragıp, Can, Ferdi ve Vedat'la abluka altına aldı bunun meyvelerini alması uzun sürmedi. 55.dakikada Oğuz'un yerine oyuna dahil olan Şemo ileri uca hareket getirdi, sağ kanattan Ferdi'nin ortasında topa iyi yükseldi ve kafa ile topu filelere gönderdi: Şile Yıldız-1 Selimiye-0


Bu gol ev sahibi takımı  daha da ateşledi. Gelişen ani atakla ceza sahasına giren Ragıp düzgün bir vuruşla ikinci golü atarak farkı ikiye çıkardı. 2-0
Selimiye defansının arka arkaya gelen gollerden sonra morali bozuldu bunun sonucunda yapılan hatayı Şemo affetmedi ve kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü atarak skoru belirledi: 3-0. Şile Yıldızspor'un attığı iki gol ise hakem triosu tarafından ofsayt gerekçesiyle kabul edilmedi.


Bu arada maçı Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu da takip etti.


Yerel Futbol Sitesi

2 yorum:

tütenhoca dedi ki...

MAÇ SKORU KALECİ FARKINDAN OLDU,TBRK Ş.YILDIZA

TÜTENHOCA dedi ki...

3.0 KALECI FARKINDAN TBRK.Ş.YILDIZA

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.