Pazar, Aralık 15, 2013

Şampiyon Siyavuşpaşaspor

Şampiyonluk yolunda alacağı 1 puan ile, bu arzusuna ulaşacak olan ev sahibi ekip Siyavuşpaşaspor, karşılaşmaya oldukça istekli başladı. Kazanma arzusunun üst seviyede olması ev sahibi ekibin üstüne bir panik yüklediğigözlerden kaçmazken, panikle beraber 1 puandaki Nişantaşı F oyuncularınında muhtemel şampiyona karşı istekli oyunları ilk yarısı oldukça zevkli bir maç izlememize imkan tanıdı.


Perdeyi Mert açtı
İlk yarının başlarında istekli ancak tutuk bir oyun sergileyen ev sahibi ekip, 20.dakikadan sonra daha etkili olmaya başladı. Bu etkili oyunla beraber hem A takım hemde U17 de mücadele eden başarılı oyuncusu Mert'in ayağından kazandığı golle 1-0 öne geçti. Konuk ekip ise bu golden sonra rakip kaleye daha etkili ataklar geliştirmeye başlayıp, bunun neticesinde aradığı gole ulaşıp skora denge getirmeyi başardı 1-1.


SiyAvuşpaşa, yediği golün etkisinden çabuk kurtulup , karşı kaleye gol için yüklenirken orta sahada  biraz çabuk gol bulma arzusu ile top kayıpları yaşamaya başladı. Kenar yönetiminin sürekli sakin olmaları yönündeki telkinlerine kulak veren ev sahibi ekip. Topu yere indirip organize ataklar geliştirmeye başladı. 35. dakikada geşilen atakta Umut'un düzgün vuruşunda top filelerle buluşup ev sahibi ekibi öne geçiren gol geldi. 2-1.
İlk yarıda başka gol olmayınca ev sahibi ekip soyunma odasına 2-1 lik skor avantajı ile girdi.


İkinci yarının başlaması ile beraber seyirci sayısıda gittikçe artan ev sahibi ekip, aldığı seyirci desteği ve skor avantajı ile,  yine heyecanlı ve artık maç bitimindeki şampiyonluklarını düşünürcesine bir oyun sergilerken, ilk yarıya nazaran rakibe daha az imkan tanıyan bir oyun çıkardılar. Siyavuşpaşa Spor ise ikinci yarıda defanstan hucuma katılan Mehmet ile golü bulup, skoru 3-1 e getirdi.


Mert şampiyonuz dedi
Takımın ve günün başarılı futbolcusu Mert yaptığı güzel vuruş ile Nişantaşı Spor kalesine bir gol daha bırakıp skoru 4-1 e getirdi ve maçta son sözü söyleyen isim oldu.


Alkış alanlar
Hem A takım hemde U17 de mücadele eden Mert Taştemir, oldukça etkili bir performans sergilerken, öte yandan saha içindeki mücadeleci oyunu, skora katkısı ile alkış alanlar arasında olmayı başardı. Diğer bir yandan Ev sahibi ekibin başarılı teknik adamı Erdoğan Çankaya, taraftarlarının ilk yarının sonlarında konuk  Nişantaşı ekibine yönelik tezahüratları sonucu. Yedek kulübesinden fırlayıp taraftarlarının yanına kadar gelip. Rakip takıma yönelik değil, sadece kendi takımlarına tezahürat yapmalarını isteyip, rakip takıma yapılan tezahürata son verdirmeside, sahalarda görmeye alışık olmadığımız, ancak görmeyi istediğimiz davranış olarakta dikkatimizi çeken diğer bir konuydu.
Ev sahibi ekibi şampiyonluklarından dolayı, Yerel Futbol ailesi olarak tebrik ederiz.
Saha komiseri Önder DENLİ'ye saha içindeki yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.


HABER-FOTOĞRAF: MELİH ÖZTÜRK
Karşılaşmaya ait daha fazla fotoğraf için Arif'in Fotoğraf Dünyası
Facebook'ta arkadaş olarak ekleyiniz.


 


[gallery link="file" ids="99407,99406,99405,99404,99403,99402,99401,99400,99395,99396,99397,99398,99399,99391,99392,99393,99394"]

Hiç yorum yok:

Final gibi maçı kazanan Merkezefendi oldu

İstanbul SAL Klasman B Grubu son haftasında, kazananın Bölgesel Amatör Lig bileti alacağı karşılaşmada Merkezefendispor, Gazi Mahallesispor&...