Salı, Aralık 03, 2013

Örnektepespor'dan Özkan'a tepki

İstanbul 1. Amatör Lig 7. Grup ekiplerinden Örnektepespor'un kulüp başkanı Bekir Tarı, 4-1 kazandıkları Ayazağa Esenspor maçı sonrasında yaşanan olaylar nedeniyle ev sahibi ekibin teknik direktörü Mahmut Özkan'a tepki gösterdi.



Tarı yaptığı açıklamada, "Öncelikle şunu belirteyim ki çok üzüldüm. Ayazağa Esenspor'la oynadığımız müsabaka içerisinde en ufak bir hadise yaşanmazken, müsabakanın son dakikalarında teknik direktörlerinin agresif tutumdan sonra maç bitiminde çıkan olayları tasvip etmek mümkün değil. Olayları yaklaşık 25 polis bastırdı. Ben hala anlamış değilim bu olayları neden böyle bir ortama çekiyorlar" dedi.


Başkan Tarı, "Biz gurubumuzda liderlik mücadelesi yapıyoruz ve rakibimizi 4-1'le geçmişiz. Her iki ekibin sporcuları sorunsuz bir 90 dakika bitirmişler ama teknik direktör neyi ispat edecek? Bütün spor kulüplerimiz olduğu gibi Ayazağa Esenspor da bizim dostumuz. Fakat Ayazağa Esenspor'un başında teknik direktör olarak çıkan şahıs olayların tetikçisi olarak güne damga vurmuştur. Ya gençlerden birine bir şey olsaydı, bedelini kim ödeyebilirdi? Ben Örnektepespor Kulübü Başkanı olarak olaylara müdahale ederek bizi koruyan emniyet güçlerimize ve Ayazağaspor Kulübü Başkanım Sayın İbrahim Keskin’e teşekkür ederim" diye konuştu.


Özkan: Suçlamaları kabul etmiyorum
Konuyla ilgili ulaştığımız Ayazağa Esenspor Teknik Direktörü Mahmut Özkan ise suçlamaları kabul etmediğini belirterek, "Örnektepespor'un 4-1 kazandığı maç sonrası olay çıkarması enteresan. Bizimkileri dövmeye çalıştılar. Ben olayda mağdurum. Kavgayı ayırmaya çalışırken biber gazı yedim. Son dakikalarda yedek kulübesinde bir tartışmam oldu ancak olayları bana mal etmeye çalışmaları yakışıksız. Örnektepespor'un aslan gibi bir hocası var. Ben gaz yedikten sonra hocaları da bana yardımcı oldu sağ olsun. Hadi var sayalım benim oyuncularım kabahatli, 4-1 kazanmışsınız niye soyunma odasına gitmiyorsunuz?" dedi.


"Benim en iyi oyuncum 10. dakikada sakatlanıp tarak kemiği kırıldı. Kötü niyetli olsak orada olay çıkarırdık" diyen Özkan, "Karşılaşma sonrası Örnektepeliler 'Her yerde dayak yiyoruz' diyor. O zaman insan biraz kendine bakacak, her hafta böyleyse sizde bir şey var" ifadelerini kullandı.


HABER: ORHAN BUDAK-EFKAN BUCAK

6 yorum:

mustafa uzun dedi ki...

Önceleri aldığım duyumlardan dolayı kendisini tanımamama rağmen yaptığı işlerden dolayı saygı duyduğum Örnektepe kulübü başkanısayın Bekir Bey bu açıklamalarından dolayı tamamen benim ve tüm ayazağa halkının gözünden düşmüştür. Sayın başkan siz ilk önce çuvaldızı kendinize batırın. Sizin stoperiniz maçtan sonra her maç dayak yiyoruz diyor. Kimse kimseye durduk yere saldırmaz. Sizin diyişinize düz mantık yaparsak herkes haksız bir tek siz haklı olursunuz. Çok mantıksız bir durum. Son olarak sayın yerel futbol editörleri bence guruptaki diğer kulüplerede bir sorun ayazağada hiçbir sıkıntı yaşamışlarmı. Biz herkesi en iyi şekilde ağırlamaya çalışırız.

Sağır dedi ki...

Siz ılk once kendı futbolcunuza terbıye verın olayın ıcınde bızım hocamız bıle yoktu sızde kendınızı ıspatlamaya calısmayın asıl sız bu acıklamalarla neyı ıspatlamaya calısıosunuz sızı anlamıs degilim

futbolcu dedi ki...

Örnek tepe sporun kendi sahasında rakip takımı nasıl karşıladığını da çok iyi biliyoruz burada bunları anlatmaya gerek yok.Ayaz ağa sahasında da nasıl karşılandığımızı iyi biliyoruz.

nihat sonmez dedi ki...

Ben ayazaga esenspor kaptani nihat sonmez sayin baskan bekir bey acaba neden her hafta maclarinizda olay cikio bence sizin oyuncularinizla acilen ahlak ve edep uzerine uzun suren bi toplanti duzenlemeniz gerekior

mustafa kapar dedi ki...

baskanim 4-1 onde giden macta 90+2 de bi faul oluyor ve 6 numarali oyuncun oyunu yavaslatmaya calisiyor uyariyoruz birde dikleniyor bu oyuncunun tutumudur olaylarin nefeni.. bizde deplasmana gidiyoruz deplasmanda aldigimiz puanlarda rakibede saygida kusur etmiyoruz..

mehmet ümit aktürk dedi ki...

"futbolcu" aynen cok ıyı bılıyoruz nasıl karsıladıgınızı bızı mac berabereyken neler yaptıgınızı sahada sızde bılıyorsunuzdur ozaman ayrıca sen gelır son dakıkada benım takım arkadasıma saldırırsan ondan sonra kacarsan halıyle reaksıyon gorursun mac ıcınde sakatlandı dıye 6 numaralı oyuncunuza bız takım olarak yardımcı olmayada calıstık ayrıca hangı takımın baskanı veya kım olursan ol gelıp benım hocamı suclayamazsın once sapkanızı onunuze koyun 6 numaralı oyuncunuza gereklı cezayı verıcektınız bız sızı tanımıyorduk falan hatta verdıgınız cezayı acıklayın once esenspora bulasmak sızın haddınız degıl

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.