Perşembe, Aralık 19, 2013

Nusaybin Gençlik çekiliyor mu?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 2. Lig 7. Grup'ta mücadele eden ve 7 haftadır liderlik koltuğunda oturan Nusaybin Gençlik Spor, ligden çekilmeyi değerlendiriyor.


Yeni kurulmasına rağmen önemli başarılar elde eden ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 2. Lig 7. Grupta 7 haftadır yenilgisiz lider olan Nusaybin Gençlik Spor maddi imkansızlıklardan dolayı ligden çekilme kararı aldı.


Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Nusaybin Gençlik Spor yönetim kurulu bu zamana kadar kendi imkanlarıyla deplasmana götürdüğü futbolcularına kış mevsiminde giyecek antrenman eşofmanlarını bile tedarik edemediklerini açıkladı. Yönetim adına Yerel Futbol'a açıklama yapan Habip Akdeniz "Kış şartlarıdna sporcularımızın formalar ile çalışmalarını seyretmek bizlere çok acı veriyor. Memur kazancımız ile bugünlere geldik. Ancak devam edecek gücümüz kalmadı. Ne yazık ki Nusaybin'den de yeterli desteği göremedik" dedi.


Nusaybin Gençlik 40'ın üzerinde kız futbolcuya spor yapma olanağı sağlarken, bunlardan önemli bir kısmına BESYO yolunu açmayı hedefliyordu. Eğer önümüzdeki günlerde destek bulamazsa Kızıltpe'den sonra Mardin'in ikinci kadın takımı da aynı sezon kapanmış ve Mardin'den kadın futbolu silinmiş olacak.


Erdem G 

Hiç yorum yok:

Silivri Tepecik'i tek golle geçti

TFF 3. Lig 3. Grup'ta play-off'u daha önceden garantileyen Silivrispor son hafta maçında deplasmanda, rahat bir konumda bulunan Büyü...