Salı, Aralık 17, 2013

Mersin Camspor play off'a kaldı

Mersin’in köklü futbol kulüplerinden Camspor U17 takımı zorlu fikstürün sonunda Mersin 1.’si olarak Play-Off’a kaldı.


 


Mersin liglerinde çeşitli kategorilerde birçok başarıya imza atan ve kadın futbol takımı ile hem şampiyonluklar yaşayan hem milli takıma bayan futbolcu gönderen Camspor’un U17 takımı Mersin 1.’si oldu. Teknik Direktörlüğünü Celal Tatar’ın yaptığı Mersin temsilcisi elde ettiği birincilik ile mazisine bir başarı daha eklemeyi başardı.


Mersin’in kupa canavarı başkanı olarak tanınan Camspor Kulüp Başkanı Murat Arıkaner, U17 takımının elde ettiği birincilikten dolayı çok mutlu olduklarını ve gelişen Mersin sporunda lokomotif kulüp olduklarını belirtti. U17 ekibinin başarısında büyük rol oynayan tecrübeli teknik adam Celal Tatar, futbolcularıyla gurur duyduğunu belirtti. Birbirinden zorlu rakipler ile mücadele ettiklerini belirten genç teknik adam ekibinin tüm maçlarını final havasında oynadığını ve Alman ciddiyetiyle mücadele ettiklerini söyledi. Tatar, Play-Off’larda da başarıya ulaşacaklarına inandığını belirtti.


 Mersin Camspor 2. Başkanı Serhat Yıldırım ise kulüplerinin futbolcu fabrikası gibi çalıştığını belirterek U17 takımlarının yaşadığı başarıdan dolayı camia olarak mutlu olduklarını dile getirdi. Hedeflerinin Türkiye şampiyonluğu olduğunu belirten Serhat Yıldırım, genç futbolcuların takım olarak elde ettiği başarılarda yine en çok faydayı genç futbolcuların göreceğinin altını çizdi. Yaşanılan her başarının takip edildiğini ve genç futbolcuların büyük kulüplere gitme şansının olduğunu söyleyen Yıldırım, Camspor’un daha önce olduğu gibi bundan sonra da Türkiye liglerine genç futbolcuları kazandırmaya devam edeceğini dile getirdi. Öte yandan başarıya ulaşan genç futbolcuların mutlu ve yeni başarılar için azimli olduğu görüldü.


Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.