Pazartesi, Aralık 30, 2013

Kritik maçın galibi Gümüşsuyu

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup 21.hafta karşılaşmasında Ayazağaspor ile Gümüşsuyu Ayazağa Atatürk stadında karşı karşıya geldi. Alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmayı deplasman ekibi Gümüşsuyu 3-2 kazanarak tehlikeli bölgenin dışına çıkmayı başardı.

Karşılaşmayı TFF İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ali Sait Çolak takip etti. Bu sezon iç sahada maç kazanmakta zorlanan Ayazağaspor bir maçı daha kaybederek taraftarlarını kahretti. Maç öncesi Gümüşsuyu takımının Beykoz takımı olması nedeniyle gergin geçmesi beklenen karşılaşma gayet sakin bir şekilde geçti.

Karşılaşmanın 17.dakikasında sağ kanattan gelişen atakta Erdinç yerden sert ve düzgün bir vuruşla Gümüşsuyu’nu öne geçirdi. Bu gole karşılık gecikmedi ve 24.dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına Yunus geçti. Yunus’un vuruşu Gümüşsuyu defansına çarparak filelerle buluştu ve Ayazağa beraberlik golünü buldu. 40.dakikada bu defa sol taraftan etkili gelen Gümüssuyu Hasan ile golü bularak durumu 2-1’e getirdi. İlk yarı 2-1 Gümüşsuyu üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya Ayazağaspor 2 değişiklik birden yaparak başladı. 59.dakika da frikikten golü bulan ekip bu defa Gümüşsuyu oldu. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Orkun harika bir vuruşla durumu 3-1’ getirdi. Ayazağaspor bu dakikadan sonra oyunda üstünlüğü ele geçirdi. 76.dakikada Ferid’ nin topu direkten döndü. 87.dakikada defans oyuncusu Uğur ceza sahası içerisinde topla buluştu ve vuruşunda top filelerle buluştu. Skor 3-2’ ye geldiğinde herkes Ayazağa golü bulacak diye beklerken, 89.dakikada sağ kanattan yapılan ortada top son olarak Mert’in önünde kaldı. Mert’ in vuruşu auta çıkarken Ayazağa’ nın beraberlik umutları da tükenmiş oldu. 90. dakikada saha içerisinde kısa bir gerginlik çıkarken karşılaşmanın hakemi Ayazağa’dan Tugay’ı, Gümüşsuyu’ndan Semih Çankaya’yı kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Karşılaşma 3-2 Gümüşsuyu üstünlüğü ile sona erdi ve Gümüşsuyu 25 puana ulaştı.

Hız: Ayazağaspor'a teşekkür ediyorum
Karşılaşma sonrasında karşılaşma hakkında sitemize değerlendirmelerde bulunan Gümüşsuyu teknik direktörü Hasan Hız,''Bugün Ayazağa’ da krtik bir mücadele oynadık. Karşılaşma boyunca oyuncularımın göstermiş olduğu mücadele son derece iyiydi. Bu mücadeleyi skora da yansıtmayı başardık. Son haftalarda ki iyi oyunumuzun karşılığını almaya başladık. İnşallah sezon sonu bu grubu istediğimiz noktada bitireceğiz. Bugün burada bizi en iyi şekilde misafir eden Ayazağaspor’a teşekkür ediyorum. Son haftalarda sahalarda yaşanan olumsuzluklara en iyi cevabı bugün burada verdik. İki takım oyuncuları da gayet centilmece bir mücadele gösterdiler. İnşallah bundan sonra ki senelerde de Ayazağa-Gümüşsuyu maçları bu şekilde olur. Bundan sonra ki haftalarda Ayazağaspor’a başarılar dilerim'' diye konuştu.

Tiryaki: Sezonu en iyi yerde bitirmeye çalışıyoruz
Ayazağaspor teknik direktörü Asım Tiryaki ise, ''4. Grupta kritik haftalar bizleri bekliyor. Bugün de Ayazağa’ da Gümüşsuyu takımı ile kritik bir 90 dakikaya çıktık. Aslında kazanmak için gerekli pozisyonları yakaladık, golleride bulduk ama çok basit gollerle sahadan mağlup ayrıldık. Kendi sahamızda bu kadar gol yersek kazanmak biraz zor oluyor. Oyuncularımın kazanma hırsı gerçekten takdire şayandı. Fakat bu sezon gol yeme sorunumuzu çözemedik. Rakiplerimizin bize attığı gollerin aynılarını biz de buluyoruz fakat biz golü bulamıyoruz. Bu sezon şanssızlık yakamızı bırakmıyor. Ama sezonu en iyi yerde bitirmek için elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: TURGAY TOKEL

[gallery link="file" ids="102369,102370,102375,102374,102373,102372,102371,102376,102377,102378,102379,102380"]

2 yorum:

Hasan Hoca dedi ki...

Öncelikle Ayazağayı gönülden tebrik ederim bizim gibi gençlerden oluşan bu iki takım seyri güzel müthiş bir maç izlettiği için ayrıca memnunum bizde giderken bazı süpekilasyonlar yapıldı bizimle ilgisi olmadığı ama Beykoz takımı olduğumuzdan dolayı maçın gergin geçeceği söylentileri boşa çıkardığımız için bu konumda ençok gayreti gösteren Turgay Tokel kardeşimi gönülden kutluyorum maç sonunda herkesin birbirini tebrik etmesi ne kadar güzeldi olması gerekeni sahada dün Ayazağa ve Gümüşsuyu gösterdi bizlere gösterilen misafir perverliği asla unutmayacağımızı bilmenizi istiyoruz zaten bizler Antrenörler ve yöneticiler sakin olduğumuz sürece sahalarda birtek olay çıkmaz gittiğim her takımda bunu uyguladım ve kimseye zarar verecek oluşumda bulunmadım artık kısmetimizde ne varsa Rabbim onu nasip ediyor bizler mücadelemizi yaparız takdir Allahındır tüm spor sevenlere yeni yılda Sağlık ve başarı diliyorum

serkan dedi ki...

hasan hoca ne kadar çok seviyorsun,sosyal paylaşım sitelerinden,haber sitelerinde haber yapıp yorumlar atmayı,kendi sosyal paylaşım sitenden antreman sistemi uygulamayı,futbolcularına spor akademi mezunuyum diyormuşsun ,bu hangi akademi bizde bilelim,birde hertarafda seneyenin takımını yapaıcam falan diyormuşsun,kesin kalıcan yani gümüşsuyunda.hertarafa şirin gözükmek için mülayim rolü oynama bence,imes klubünde neler oldugunu herkes biliyor.birde galibiyeti bir günde kendine armagan et...başkana yönetime hediye ede ede adamlarda hediye alacak yer kalmadı

Silivri Tepecik'i tek golle geçti

TFF 3. Lig 3. Grup'ta play-off'u daha önceden garantileyen Silivrispor son hafta maçında deplasmanda, rahat bir konumda bulunan Büyü...