Cuma, Aralık 06, 2013

Güngörenspor'un keyfi yok

İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup'ta Güngörenspor, Gazi Mahallesi'ni Kocasinan Stadı'nda ağırladı. Rakibiyle 1-1 berabere kalan Güngörenspor istikrarsız gidişatını sürdürdü.



Kocasinan Stadı'ndaki maç hafta içi oynanmasına rağmen hem Güngören hem de Gazi Mahallesi taraftarları takımlarını yalnız bırakmadı. Kümede kalma yolunda şiddetle galibiyete ihtiyaç duyan Güngörenspor maça hızlı başladı ve 34. dakikada öne geçti. Konuk savunmanın hatasını iyi değerlendiren Hilmi skoru 1-0 yaptı. Sarı-Lacivertliler'de Hilmi'nin yanı sıra Sercan ve Sergen ilk yarıdaki futbollarıyla dikkat çekerken sahada adeta basmadık yer bırakmadılar. 


İkinci yarıdaysa oyunda Gazi Mahallesi'nin üstünlüğü vardı. İsmail, Hasan ve Mustafa ile etkili olan Sultangazi temsilcisi 59. dakikada Mustafa ile skoru 1-1 yaptı. Beraberlik golü maçta tempoyu da artırdı. İki ekip de gol fırsatlarından faydalanamayınca mücadele 1-1 sona erdi.


Stat: Kocasinan
Hakemler: Kadir Cengiz *** Yusuf Özdemir *** B.Buğra Erkol *** 
Güngörenspor: Adem *** Enes *** Sercan *** Sergen*** Akın ***Mustafa *** Meriç *** Sinan *** Hilmi **** Gurur *** Durmuş ***
Gazi Mahallesi SK: Nurettin *** Çağlar *** Semih *** Muzaffere *** Can *** Kerim ** Yılmaz *** Okan *** İsmail *** Hasan *** Mustafa ****
Goller: Hilmi (34) / Mustafa (59)


HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU


Not: Karşılaşmanın saha komiseri olan Necati Ateş’e yardımlarından dolayı teşekkür ederim.


[gallery link="file" columns="5" ids="97249,97250,97251,97252,97253,97254,97255,97256"]

2 yorum:

ahmet inan dedi ki...

Güngörenspor 'un keyfi yok ? Güngörenspor'un neden keyfi olmasın, Gazi Mahallesi gibi kaliteli bir ekipten 3 puan olmasa da 1 puan çıkarttı.
Güngörenspor istikrarsız gidişatını sürdürdü ? Güngörenspor son 6 haftadır bir tek Levetspor (lider) müsabakasını kaybetti.
Haberi yapan arkadaşlarımızdan yorumlarında kullandıkları kelimelerde daha seçici olmalarını bekliyorum. Selamlarımla . Güngörenspor 'lu Ahmet İNAN ( Noter )

Kemal Şeref Solmaz dedi ki...

Kocasinanlı bir futbol seyircisi olarak Noter ahmet beye katılıyorum.müsabakayı seyrettim her iki takımda birbirini yenebilirdi beraberlik normal sonuç .
k.şeref solmaz

1308 Osmaneli Belediyespor'da hakeme büyük tepki

Bilecik 1. Amatör Lig'de bugün oynanan ve 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlanan  1308 Osmaneli Belediyespor-Bozüyük Vitraspor maçı s...