Pazar, Aralık 15, 2013

Futbolcu Hakeme tokat attı, maç tatil oldu

Silivri Ortaköy Stadında oynanan Gazitepe-İzzettin maçı, konuk ekipten bir futbolcunun Hakeme tokat atması sebebiyle yarıda kaldı.



1.Amatör Lig 2.Grupta 9.sırada yer alan Gazitepe ile 6.sıradaki İzzettinspor maçı 2-1 devam ederken Hakem Tolga Akbaba 53.dakikada konuk ekipten 4 forma numaralı Abdullah Yılmaz isimli futbolcu faul yaptıktan sonra yerdeki rakibinin suratına top fırlattı. Bunun üzerine iki takım futbolcuları birbirlerine girdiler. Hakem olaylar yatıştıktan sonra rakibinin suratına top fırlatan İzzentinsporlu futbolcu ile ona küfreden Gazitepeli oyuncuya kırmızı kart gösterdi. Bunun akabinde  İzzettinsporlu futbolcu Abdullah Yılmaz "ben neden kırmızı kart gördüm" diyerek Hakemin üzerine yürüdü. Hakemin önce yakasına yapışan futbolcu ardından Hakeme tokat attı. Bu olay üzerine soyunma odasına Hakem, maçı tatil ettiğini ilan etti. Maçla ilgili kararı TFF İstanbul İl Başkanlığı verecek.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

xabi dedi ki...

Bakalim il temsilciliği ne karar verecek çok merak ediyorum.
Bakalim puan silebilecekmi nitekim s.çiftliğinin pusnini silmiş esenkentin silmiş ama ne hikmetse s.çiftliğinin puan silme cezasini iptal etmişti merakla bekliyoruz.
Bu arada il temsilciliği aldiği kararları artik sitesinden paylasmiyor bunda da vardır bi hikmet

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...